5800: Radyo Calismiyor ( Donma SORUNU DEGILDIR )

Sponsorlu Bağlantılar

s3ckin

s3ckin

Üye
    Konu Sahibi
5800: Radyo Calismiyor ( Donma SORUNU DEGILDIR )

Merhaba, v50, son surum fw'de kendi kendine radyo calismaz oldu. Sehirdisindayken radyoyu dinlerdim aksamlari, tekrar bir aksam acmak isterken radyo acildi, fakat sadece radyo logosu var herhangi bir aktif hic birsey calismadi. Evime dondugum zaman, telefonu tekrar flashladim halen ayni... Hackleme islemi bile yaptim fakat olmadi..

Hard format, yazilim guncelleme ve flashlama ise yaramadi.

Yardimci olursaniz sevinirim gercekten ...

BetaBong

BetaBong

Üye
acaba kurdugun Fw den olmasin ? düzenlenmis fw mi yoksa orjinalmi ?

s3ckin

s3ckin

Üye
    Konu Sahibi
Zaten ilk orjinal halinde calismamaya basladi, daha sonrada yazilimini yukledim Ovi'den yine olmadi. Sonra, forumdaki fw'leri yukledim olmadi. Bu sabahta orjinal fw yukledim tekrar olmadi. Nasil olcak cozemedim

BetaBong

BetaBong

Üye
bu konuda bir bilgim yok belkide telefonun içinde bir problem vardir ...

s3ckin

s3ckin

Üye
    Konu Sahibi
Belki bu olayi yasayan arkadaslarimiz vardir, saolasin :)

s3ckin

s3ckin

Üye
    Konu Sahibi
Sorun cozulmedi daha bilgisi olan ?

avadakadavra

avadakadavra

Üye
bende de aynı sorun var.Radyo hiç çalışmıyor.Konuyu açan arkadaşın dediği gibi sadece radyo logosu gözüküyor.Başka hiçbir şey yok.Soruna çözüm bulan var mı?

zatenosman

Üye

Merhaba, v50, son surum fw'de kendi kendine radyo calismaz oldu. Sehirdisindayken radyoyu dinlerdim aksamlari, tekrar bir aksam acmak isterken radyo acildi, fakat sadece radyo logosu var herhangi bir aktif hic birsey calismadi. Evime dondugum zaman, telefonu tekrar flashladim halen ayni... Hackleme islemi bile yaptim fakat olmadi..

Hard format, yazilim guncelleme ve flashlama ise yaramadi.

Yardimci olursaniz sevinirim gercekten ...

v52 fw si yüklemeni öneririm eski yazılımda bende de bu sorun çıkıyordu ama şimdi yok.

atraides

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var. sizin yaptıklarınızın aynısını bende yaptım. formatlar fw yüklemeler fakat hiç düzelmedi. malesef ne olduysa fw 40 la beraber geldi. bu hastalık. bende buna şu şekilde çözüm buldum. ovi store de iki tane program var. telefonun içindeki radyo modülünü kullanıyor. biri ''better radyo'' digeri radyo ara bul fiyatları gayet cüzi ben indirdim kurtuldum. kafanızı fw lerle fazla yormayın.

s3ckin

s3ckin

Üye
    Konu Sahibi
Ne yaptiysam hala olmadi , calismiyor... Simdide Bluetooth calismiyor delirmek icten degil..

yasin1fb

Üye
aynı sorun bende de var, çözümlerinizi bekliyoruz

Symbianize

Symbianize

Üye
Kardeşim sorun yazılımsal değil bence arkadaşla aynı cfwyi kullanıyoruz onda çalışıyo bende calısmıyo benim bluetoothda sorunlu

tiikerien

Üye
donanımsal sorundur.servise götür

Üst Alt