5800 pil ömrü

Sponsorlu Bağlantılar

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Hmm aynı sorunu arkadaşın telde görmüştüm...format attınmı :hmmm

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
az önce

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Sonuç....?

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
bekliycem bakalım

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
tamam.........

gsad

Üye
daha garantisi varken neden bataryaya o kadar para vereyim ki hakem heyetine başvuracam değişimini isteyecem telefonun

ossan001

Üye
arkadaslar tlfn bazı özelliklerini kapatın snra istediğin kdr kurcalayın tlfnu en az 4 gün gidio bnde öle suureklı ntdym mesazlasıorum müzik dinliorum bir de ustune paso oyun oynuorum 4 gün gidior v40 yazılımınıda yüklein v40 yazılımını yukleyince daha gclu oldu

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Bnm 16 saat kulağımda kulaklık + msj bazende oyun oynuorum cok rahart 1,5 gün gidior :D

Sehzade

Üye
ya muzik dinlersem tam 1 gun
mesaj + konusma 2 gun gunde 300 msj falan atıyorum

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Sürekli Elimde 1 Gün Gidiyor

Lacrymosa

Üye
Sizin şarjınız nasıl 2 gün gidiyor ya? Ben müzik, wi-fi, MSN, mesaj ve oyunları açınca şarj hızla bitiyor. Günde 2 kere şarj ediyorum. Az kullanırsam 12 saatte bitiyor. Üstte yazdığım şeyleri kullanırsam günde 3 defa şarjı bitiyor. Batarya mı bozuk acaba?

muron70

muron70

Üye
ben günde 200 mesaj artı fotoğraf müzik video izliyorum 1 gün gidiyor.mesaj yazmassam 4 gün gidiyo bunu test ettim mesaj ve arama çoq şarj harcıyor..

resmigenc

resmigenc

Üye
Bataryamda sorun yok ama her gün şarja takıyorum günlük konuşmalar gelen e-mailler arada sırda msn ve haritalar bazende çok nadir olarak günlük piyasa bültenlerine ineternetten bakıyorum normalda ctesi pazar tatil günleri gidiyo çok rahat ama hafta içi aşırı konuşmaya dayalı olarak şarjım bigün gidiyo... Eeee tabi bunun geceside var gündüz çalıştık akşam evde yatmak yokkkkkkkkk doru dışarı nasılsa doluyo 1,5 saatte :)

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Arkadaslar merak ettim 5800 da kaç günde şarj yapıyorsunuz ne zaman bitiyor kac saat

bir günde bitiyormus herhalde arkadasım oyle diyor oyleyse philips x800 aalayım ondan daha iyi bir gun cok az bi süre herkes ne kaadr gidiyor söylesin bakam
telefon elinden düşmesse 1 gun gıdıyo :)) film müzik ınternet oyun vs kullanırsan yane...buda ıyı bence sencede değilmi? bide kurcalamadığını düşün...:allalla:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Pilin ömrü her telefonda aynıdır sadece kullanıma göre biter :)
İnternet ve müzik bir arada açıkken bir yandan da benim gibi msn'e girersen sarjın 1 günde bitecektir :)
10-15 lira verip yedek batarya alabilirsin ben öyle yapıyorum :)

ultrAyaz

ultrAyaz

Üye
1 gün gidiyoo müziq dinliyorum vs.

DevraN72

Üye
şarjı iyi bunun kardeşşş

gurbuz38

gurbuz38

Üye
yaklaşık 2 gün gidiyor

Kingmortall