5800 pil ömrü

Sponsorlu Bağlantılar

tago1907

Üye
Batarya yapımı made in chine :)

crayz_frock

crayz_frock

Üye
benim şarj 4 gün gidiyor alalı 4 gün oldu :D

JayJayyy

Üye
rahat 3 gün gider.

idolbreaker

Üye
cok yogun kullanmazsam 3,5-4 gun rahat gidiyor. yani bence cok uygun...

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
Valla ben neredeyse kulaklıkla yaşıyorum kulağımdan çıkmıyor bana en fazla 2 gün gidiyor arkadaşlar en düşük kapasitede kullansanız bile fazla gideceğini sanmıyorum çünkü güce çok ihtiyacı olan bir tlf hele hele öyle bir ekrana sahip olması (yüksek çözünüzlük,geniş ekran,dokunmatik,akıllı sensözler sayesinde az ıçık ortamlarda aydınlatma yoğun ışık ortamında ters ışık yaparak yansıma engelleme... vs) eeeee daha ne olsun arkadaşlar iki gün gayet iyi artık daha fazlasını beklemeyin ne diyeyim...

cixcixcixcix

Üye
11.5 gün mü nasıl yaptın

burbur2

Üye
Ben günde +12 saat wifi + müzik + oyun + messenger + 3 g her gün 1 saat konuşuyorum ve 3 saat gidiyor XD:ehe

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
5800 arkadaşımda var yakında bende alcam 3 gün gidiyo

embir

Üye
arkadaşlar 2 adet orijinal bataryam var valla ne yalan söyleyim hiç memnun değilim 1 günde 2 batarya bitiyor siz hiç kullanmıyorsunuz herhalde telefonu ben günde 2 batarya şarj etmekten bıktım

anisti

anisti

Üye
benimkide ortalama 2 gün gidiyor

furkan5800

furkan5800

Üye
yalnızca 2 gün:box

miktattt

Üye
ortalama 2 gün

hunter41

hunter41

Üye
arkadaşlar ben günde ortalama 3 saat müzik dinliyorum,mesajlaşıyorum telefonun pili 2.5 - 3 gün gidiyor eger 5800 ımı müzik dinlemez mesajlaşmazsam şarjı 5 - 6 gün gidiyor ve telefonlarınızın şarjının uzun gitmesi için bataryanın bitmesini bekleyip oyle şarja takın ve şarj ettiginiz makinalar telefonun yanında verilen orjinal şarj makınasının olmasına dikkat edin aksi taktirde bataryanızın ömrü kısalacak görevini yerine getiremeyecektir

mert9506

Üye
tarafımdan denenmiştir en fazla 6 güngidiyo.Bu günler içinde konuşma,mesaj,müzik,radyo,gps az kullanıyorum bunları 6 günnn

ihsN92

Üye
nokia bakkery monitor die progdam var yukle onu o gosterio

0552amsord

Üye
Ben telefonu alalı 4 gün oldu 2 kez sarj ettim.Kulaklıkla müzik Dinlerseniz bide ışığını sona dayarsanız 1 günde biter.

Manifoltluşahin

Manifoltluşahin

Üye
2,5 gn internete iriorum msj yazıoru oyun oynuorum o kadar gidio

Melih_13

Üye
Bn cok sık müzik dinleyip fotograf cekip wi-fi ile internette dolasıormm.. her gün en az bir saat mesaj atıormm. bnm ki 3 gün gidio..

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
gayet iiii gidior arkadaşım kulanıyor

slayerthelast

Üye
gunde 100 kadar msj ve 2 gun dayanıyor + telefonu acıp kapatınca 2 çubuk birden dusuyor sizlerde de böyle bir durum var mı ?

Üst Alt