arkadaşım sen hiç müzik dinlemiyor musun wi-fi kullanmıyor musungunde sadece 1 saat mesaj yazıyorum 3 gun gidiyor hıc kullanmasam 3.5 ,4 gun gıder

bn bu sekilde kullanırsam telefonu en fazla yarım gün gider abartısızSaatlerce müzik OperaMobile ile internette Fink atmalar ve Messenger'i düşünürsek ki Yolculuk esnasındaysam eğer Messengeri açıp gizledikten sonra müzik açıp Opera Mobile ile internette dolaşıyorum bu halde bana 2 gün yetiyor bataryası. 2 Günde bir şarja takıyorum. Eğer çok acil bişi olursa şarjını bitirmeye yönelik ağır yüklenmeler yapıp bitirip günde 1 takıyorum. Ama bu bir gün sonra acil işlerim olacaksa oluyor. Genelliğe vurursak 2 günde bir. 1,5 Saat gibi bir sürede de şarj oluyor telefon.

bn bu sekilde kullanırsam telefonu en fazla yarım gün gider abartısız![]()
bn bataryamda sorun oldugunu düşünüyorum ama malesef servise gönderdim sorun yok diye geri gönderdilerBataryanda sorun mu var :S
Batarya göstergesindeki çubuklar azalınca bitiyor diye telaş yapmayın ya. Ben öyle telaş yapıyodum yetmicek diye gün aşırı koyuyodum şimdi tatilde bi denedim gider mi 2 gün diye gitti yani çok rahat. Ama geçen gün çok fazla müzik dinledik arkadaşlarla 1,5 günde bitti.

evet bataryam bl-5j hatta bugun aldım servisten bataryada hiçbir sorun yok diye geri yolladılar neymiş kullanım şartlarına göre değişirmiş tmm da al işte bişey yapmadım yine bitti sarjı telefonun@gsad
Kardeşim bataryan kesinlikle problemli 17.30'dan 1.26'da 5 Dişe düşürmem için Müziği hiç kapatmadan devamlı oyun oynamam lazım.
Batarya modelinin doğru olduğundan emin misin? Yıllar önce 1100 alan bir arkadaşımın telefon bataryası başka bir model batarya çıkmıştı. 3 Saatte şarj olup 5 Saatte boşalıyordu.
5800XM Batarya Modeli: BL-5J

onları da denedim hatta iki kere 16 saat şarj ettim ama nafiletam ben dicektim 12 saatlik şarj uygula diye öyle bir dene istersen....

benimde kapanma sorunu var inşallah çözdüm bu seferYani onları denemişsen hala sonuç yoksa bataryayı değişceksin......