5800 pil gösterge sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
5800 pil gösterge sorunu
yav ben telefonu aldım 1 ay oldu en fazla sıfır aldım turkcell iletişim yerinden batarya da orjinal ama birkaç gündür bakıyorum şarjına hep dolu telefonu kapatıp açınca güncelliyor kendini bugün sürüm attım telefona son sürümdü ben tekrar yükledim başarıyla yüklendi ancak sorun devam ediyor nasıl düzelir :vur:@:bann::megafon::sopa::allalla::deal::bilmem::nono::mahcup::agla:(

drmmr14

Üye
telefonunun şarj hibridinde bi sorun olduğunu düşünüyorum. aman şarj ederken dikkat et batarya dolu uyarısı vermeyebilir Allah korusun. Telefonu garantiye göndersen iyi olur. Eğer aldığından beri böyleyse tüketici haklarını araştır hatalı ürün satıldığını düşünüyorsan paranın iadesini sağlayabilirsin...

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
yok aldığımdan beri böyle değil şarj dolu fişi çekin uyarısı verip şarjı durduruyor ancak göstergede problem var sistemsel bir arıza olduğunu düşünüyorum

--------------- Ekleme---------------

birkaç gün önce başladı

--------------- Eklerim ben xD
---------------

Progressivity

Progressivity

Üye
şimdi servise verin diyeceğim ama servis bu telefonlarda ufacık bi problem çıksa bile toplatıyor yerinede yenisi verebiliyor ama aldığınız yere ve stoklarda olmasına bağlı mesela bende batarya nedeniyle sıfır aldığım 5800 telefonumu servise verdim 10 gün geçti para iadesi yapacaklarını söylediler yarın gidip işin aslını astarını öğreneceğim en fazla bataryayı değiştirmeleri gerekir para iadesi yapılacak ne var anlamadım sende servise götürürken iyi düşünde arkadaşım servise vermek bazen çözüm olmuyor ne yazık ki

drmmr14

Üye
demekki pil arızalı değil de cihazın kendisi arızalıymış mümün hadi hayırlı olsun yenisini alabileceksin :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet arkadaşlar gönderin sonra başınıza büyük sorunlar açılabilir..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
hepsini sileyim dedim içinden handy taskman diye bir programı silip yükleyince oldu

Progressivity

Progressivity

Üye
evet telefonumu geri verdim yenisi bekliyorum arkadaşlar maalesef stoklarda olmadığı için 10-15gün civarı beklicem şimdilik eski telefonum w700i ye talim

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca bu handy taskman programını hiç yüklemedim ama o kadar sorun çıkarıyor ki telefonumun yanından bile geçirmeyecem bu programı , servistende eş değer bi telefon verebileceklerini söylediler 5800 yerine nokia e63 falan verebiliriz dediler istemedim inadına 5800 xD

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
e63 ü ne yapacaksın takoz gibi telefon n97 deseler olur da :)

Progressivity

Progressivity

Üye
bencede 5800 eşdeğeri N97 dir özellik açısından ama onların yani aldığım mağazanın eşdeğer dedikleri fiyat açısından eşdeğer :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
handy taskmani ben yıllardır kullanıyorum herhangi bir sorun görmedim..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
silip tekrar yükledim benim telefonda da sorunsuz şu an

TheLoftOrginal

TheLoftOrginal

Üye
aynı sorun bende var, yüklenen uygulamalardanmı sorun acaba? servis şartmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...