5800 Örnek Video Formatı

Sponsorlu Bağlantılar

guero

guero

Üye
    Konu Sahibi
5800 Örnek Video Formatı
Arkadaşlar Konuyu Açmamın Sebebi Bazı arkadaşlarımızın 5800 gibi güzide bi telefonda 3gp Gibi mono ses ve kalite görüntü ile yetiniyor olmaları uzun araştırmalarım sonucu ve uzun zamandan beri izlediğim /oluşturduğum örnek bi videoyu upload ettim dileyenler indirip hafıza kartında videos bölümüne atıp.Real playerdan izlesinler.Ve yorum almak istiyorum ardından bu videoyu hangi değerlerle oluşturduğumu açıklayacam.Bence Çok kaliteli Bakalım beğenicekmisnz.

Not:Dosya Telefonun hafıza kartında VİDEOS bölümüne atın Telefonda Real PLAYER'dan İZleyiniz.:evet:

Örnek Video:

nalcam22

nalcam22

Üye
arkadaşım bunun için uzun araştırmaya veya videoyla oynamaya hiç gerek yog 5800 zaten mp4 açıyor.
Videonun kalitesine gelince mp4 var mp4 var.mesela 5130 da mp4 video çekiyor onun ekranında güzel gözüküyor ama 5800 da bulanık gözüküo çünkü 5130 un ekranı 128*240 5800 ın640*360 dır . Ve ayrıca videoları izlemek için videosa atmaya gerek yok . Ayrıca bn bi siteden video izliyorum hd kaltede orno hmde 5800 da açıyor videoyka oynamadan. Öyle bilip bilmeden paylaşım yapma.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
arkadaşım bunun için uzun araştırmaya veya videoyla oynamaya hiç gerek yog 5800 zaten mp4 açıyor.
Videonun kalitesine gelince mp4 var mp4 var.mesela 5130 da mp4 video çekiyor onun ekranında güzel gözüküyor ama 5800 da bulanık gözüküo çünkü 5130 un ekranı 128*240 5800 ın640*360 dır . Ve ayrıca videoları izlemek için videosa atmaya gerek yok . Ayrıca bn bi siteden video izliyorum hd kaltede orno hmde 5800 da açıyor videoyka oynamadan. Öyle bilip bilmeden paylaşım yapma.

sadece videoları videos dışında açtığı yanlış kardeş. C6 cwf'sinde durum bu.

ecel54

ecel54

Üye
dosya yöneticinden açarsa fark etmez

nalcam22

nalcam22

Üye
bizde c6 fw si yog d

guero

guero

Üye
    Konu Sahibi
Uzun araştırmadan kastım en uygun değerler ben yakaladım bu değerleri fps den tutta calculat bit frame bit rate kadar en uygunu yakaladım ayrıca mp4'ü direk hafıza kartına at açmaz çünki 640*360 veya 640*480 olarak atmalısın bilip bilmeden paylaşım yapmam sen öğrende gel yanıma olurmu nalcam kardeşş ayrıca sende paylaşımıma yorum yapmanı isteyen olmadı dikkat edersen videoyu telefonunda arakdaşların (indireceklerin) denemesini ve bana yorumlar iletmesini istedim.benm istediğim buydu.Fikir almak.Sende art niyet Sezdimm

nalcam22

nalcam22

Üye
koçum bu seninverdiğin videoyu ben direk hafıza kartına attım balgibide çalışıo(kapak) . Ayrıca 5800 için en uygun formatı arıyosan bende nokıa nın orjinal video conventırı var ordan telinin modelini seçiyosun tam telinin ekranına göre ayarlıyo . İstersen verim linkini baba baba izle.

guero

guero

Üye
    Konu Sahibi
Sana Cevap Verirdim Ama zooloji Bilgim yok Özür Dilerimm

nalcam22

nalcam22

Üye
git öğrende gel ozaman

guero

guero

Üye
    Konu Sahibi
:d:

seyfo_enkaz

Üye
arkadaşım zooloji hayvan bilimi demek gelir buraya artistlik yapmışınız ama adam haklı video convertle 5800 da izleyeceğin bi video hazırlar izlersin adam ince ayar yapıp convertler aynı videoyu daha yüksek kalitede izler konuşmayın mal mal guero sende 43 mb lık örnek video koymuşsun kusura bakma onu indirmekle uğraşamadım ama araştırmışsın fps vb değerleri paylaşırsan sevinirim burda paylaşmak ismiyorsan özel mesaj atabilrsin çok makbule geçer şimdiden sağol

guero

guero

Üye
    Konu Sahibi

ruzgar_07

Üye
link i verde bizde kendi telefonumuza atalım.. nokia 5800 için

msty2

Üye
Kardes Duruyosa Link Daha Ver yoksa ben Bu Telefonu Satacam Kafayaa Koydum O derce bu Video oLayı midemı buLandırdı :/

Legendary_484

Legendary_484

Üye
nasıl kullanılıyor ki bu sertifika ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt