5800 navigasyon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ghostplane

ghostplane

Üye
    Konu Sahibi
5800 navigasyon
arkadaşlar 5800 da navigasyon kont yior D: gitti kntler bunun ücretsizi yok mu ya :S:ah

• Beğen
Tepkiler: boxer_2828 ve hewal_216

Perfect!

Üye
navigasyon ücretsizdi enson telefonu pc ye bağlayarak ovi suite ile güncellemelere bak maps i güncelle bedava olması gerekir bende öyle

senduran78

senduran78

Üye
bende de vadofon üyesiyken kontür gitmiyordu, şimdi türkcelle geçtim navigasyonu ilk açtığımda 0.50 kuruşumu yiyor ne kadar bağlı kalırsam kalayım farketmiyor. ayarlarda Çeviçdışı çalış da olmasına rağmen...

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar telefonun ana menüsünden uygulamalar,yer,konumlama,konumlama yöntemlerine girin ordan tümleşik gps hariç diğerlerini kapatın artık kontürünüz gitmez ama bu şekildede ilk haritaya bağlandığınız zaman konumlamanız geç olur yani örnek veriyorum haritada yer bulmanız 5 saniye iken bu 5 dakikayı bulur bu ayarlarla.

gurayakgun

gurayakgun

Üye
mesela ben bursadayım istanbulda bi adres girip ne kadar km ne kadar zaman bunları göremiyorum nasıl olduğu hakkında bilgisi olan varmı teşekkürler..

kartal158

kartal158

Üye
hatsıza al öle kullan

mami3110

Üye
peki navigasyonu açıyorum hedefi blirle derken koordinat istiyo ben koordinatı nerden bulim bunun sokak adı girme yer yokmu mesela kagıthane yazsam bulmazmı

Soraux

Soraux

Üye
teşekkürler

kskleeufq

kskleeufq

Üye
ya benimde tamamen ücretsiz nevigasyon ama gösterdiği yere ne kadar kaç km var falan bunlar çıkıyor ama hep 00 00 00 olarak çıkıyor gps ye baglanıor dio baglanamadı gitti daha yaaa :G

ibrahimzeynepbu

Üye
tşkkr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt