5800 Navigasyon ve Güncelleme Hakkında Birkaç Soru..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
5800 Navigasyon ve Güncelleme Hakkında Birkaç Soru..
Arkadaşlar bu sabah 5800 aldım...
Şu an hiçbişey yapmadım şarjda duruyor..
Navigasyonu kullanayım dedim 50krş. yedi.. Bunu nasıl düzeltçez yani gps anteni varken niye kntr yiyor..
Ve güncelleme.. telefonun kendisinden wlan ile bağlanarak güncelleme yapsam hangi versiyonu yükler ve en son ve en düzgün versiyonu nasıl yükleyebilirim...?

Yardımcı olursanız sevinirim..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar şimdi telefondan güncelledim v5.0 küsür filan yükledi 5-6dk. da..

frosty

frosty

Üye
arkadaşım senin kulaklıkta problem varmı bende yeni aldımda sorun çıktı.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim sadece iyi bastır biraz kablosunu takarken..

frosty

frosty

Üye
sağol kardeşim ewe gidince deniycem yine

halilex

halilex

Üye
bende takarken ilk basta ses gelmemisti ama daha sonra birseyler yaptim ve duzeldi ama ne yaptigimi hatirlamiyorum aradan uzun zaman gecti dogrusu ayarlarla oyna cozersin

emre55han

Üye
Bnde 5230 Aldım onunda kulaklıkta küçük bir sorun çıktı sertçe bastır S:

GANG BANG

GANG BANG

Üye
Ben ilk aldığımda kıyamadım kulaklığı fazla zorlamdım takerken.Bi kısmı dışarıda kaldı,doğru şekli öyle sandım bende.Meğerse sonun kadar takmak gerekiyomuş :)))

Şu anda kulaklıktan çok memnunum.Gayet kaliteli ve yüksek seviyede bi sesi var.Bi cep telefonun yanında gelen kulaklıktan kolay kolay böyle performans alamassınız.

frosty

frosty

Üye
arkadaşlar sorunu çözdüm zorlamak gerekiyormuş biraz ,parayı çok verince onuda ben yapmadım elimde kalır diye şimdi süper oldu sağolun

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar navigasyonu yapamadım yardımcı olurmusunuz konumumu bulamıyor bi türlü bekliyo sadece...

WitchKing

Üye
ndrive - garmin ikisinden birini yükle ücretsiz navi (bence ndrive daha iyi) sitede navigasyon programlarıyla ilgili konular mevcut oralardan yararlanabilirsin...

Progressivity

Progressivity

Üye
ovide de navigasyon ücretsiz ne gerek var ekstradan program kurmaya hem o garmin ve n-drive normalden daha fazla şarj yiyor kendi ovi map güzel navigasyonda beleş ocak ayından beri :)

o.unal

Üye
İşte ben o beleş navigasyonu beceremedim. Önce güncelleme yapılacak dediler. *#000# ile güncelleme yaptım. Sonra çalışmazsa haritaları silin dediler. Ben de haritalarını sildim. Şimdi ise harita yok. Haritaları bulup yüklüyorum Ovi mağazadan ancak yüklenemedi diyor.

Biri bana yardımcı olsa...

haydarz

Üye
arkadaşlar bende 5800Xm aldım fakat en yeni güncellemeyi yapamıyorum telefonumda V31 yüklü en yenisi sanırım V50 imiş .pc'ye nokia software updater kurdum teli pc'ye usb'den bağladım teli pc'ye tanıttım güncellemeye başlıyor daha sonra cihazınızda ztn son sürüm olan V31 yüklü diyor kafayı yicem bi yardımcı olun V50 yapan arkadaşlar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...