5800 music çalar geç açılması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tayfun_064

Üye
    Konu Sahibi
5800 music çalar geç açılması
Yeni Sürümü YÜkletikten Sonra Yeni Güncellemeleride Yükledim Music Çalar Güncellemesi Falan Ama Telefon Music Çalar Geç açmaya Başladı Kaldırdım ama Hala Aynı 250 şarkı var 5gb Hafıza Kartından 40 mb Telefon Hafızasında Boş Yer Telefonda Ekstra Uyguluma Ve Oyun Yok Yardım Edin...:heyo:

pasha14

pasha14

Üye
Arkadaşım 250 şarkı biraz fazla yüklenmişsin o yüzden oluyor. Hafıza kartından 3-4 mb'lik bir tema bile olsa efektlerde yavaşlama oluyor ki sen 250 şarkı diyorsun . Şarkıları biraz ele derim ben.

cesur24

cesur24

Üye
250 şarkı çok da sayılmaz bende 700 şarkı var :D bi yavaşlama söz konusu değil tema efektleri açıksa o biraz yavaşlatıyor açılmasını kapatırsan hızlanacaktır aşırı bi yavaşlama olduğunu sanmıyorum ama hiçbi şekildede düzelmezse ve rahatsızsan hard format tek çözüm olur

tayfun_064

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin Gibi 700-800 Şarkıda Bazı Arkadaşlarda Böyle Bir Sorun Yok Müzik Çalar a Tıklıyorum Tıkladığım Orada Gözüküyor Sonra Müzik Çalar Sonra Diğer İsimler Geliyor. Tema Efektlerine Bakayım Belki Ondandır

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde 1800 tane şarkı 30 tane ugulama var hiç bir sorun yok bi telefoana hard format atmayı denedin mi

kaptannova

Üye
bendede 1000e yakın şarkı var... kasma yok efektlerde açık.... kasma dediğin 3-5 saniye ise kafana takma derim....

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Hard foRmat at bende 1500 şaRkı vaR hiç biR probLem yok. Senin kaSmanın büyük nedeni teLEfon hafızanda cok az yeR vaR.

mnamijok

mnamijok

Üye
bende 200 şarkı var süper hızlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt