5800 modem olarak vodafone kullanma çok acil lütfen??

Sponsorlu Bağlantılar

crazypaker

crazypaker

Üye
    Konu Sahibi
5800 modem olarak vodafone kullanma çok acil lütfen??
arkadaşlar ttnet yaptı bana yapıcağını 1 hafta daha durmadılar hattımda borçtan kapandı 1 hafta sonra ödeyebilirim anca ama aklıma birden 5800 telefonumu modem olarak bağlamak geldi pc suite ile bağladım telefonu internete bağlana tıkladım telefonu gördü ileri dedim vodafone turkey seçtim bağlan diyorum bağlanıyor dio ölece kalıyor bi türlü bağlanmıyor her ayar doğru cepten rahatça giriyorum nete ama pc bağlanıyo dio bağlanmıyo bi yardım lütfen:(:(

AlpReis

AlpReis

Üye
Birde Ovi Suite kur ve onunla dene, Ovi daha iyi bence olmazsa yine yardımcı oluruz

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Pcden yeni bağlantı oluştur.
numara: *99#
kullanıcı adı: vodafone

Gerisini boş bırak bağlantını oluştur. Pc ile telefon arasında gereken bağlantıyı sağla telefonda gereken izinleri ver. Ağ bağlantılarına gel ve oluşturduğun bağlantıdan bağlan.

crazypaker

crazypaker

Üye
    Konu Sahibi
ovi suite indiremiyorumki net yok malesef varda 15kbps 1-30 saatte indiriyo indircek olsamda 10 dk bir net kopuyo:(

--------------- Ekleme ---------------

Pcden yeni bağlantı oluştur.
numara: *99#
kullanıcı adı: vodafone

Gerisini boş bırak bağlantını oluştur. Pc ile telefon arasında gereken bağlantıyı sağla telefonda gereken izinleri ver. Ağ bağlantılarına gel ve oluşturduğun bağlantıdan bağlan.
snnkide olmadı kardeşim çevirmeli modem algılanamadı dio:(

Üst Alt