Sorunu çözene 10 tl atıcam Operatör farketmez yeterki şu olsun :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxirabit

maxirabit

Üye
Oparötürünüzü arayın yada destek merkezine gidiniz en iyi çözümü onlar bulur.

emre2338

emre2338

Üye
    Konu Sahibi
arıyorum simdi sövcem son çarem bu belki açarlar

emre2338

emre2338

Üye
    Konu Sahibi
adamlar ilgilenmiyorlarsa genel merkezlerine git sinirli bir tavırla. bak nasıl hallediyolar hemen
yok boyle bişey arkadaş aradım adam diyor telefonunuzdan kaynaklı, nokia teknik servisi arıyorum hattınızdan kaynaklı diyor :D gülüyorum sinirden

Larismus

Larismus

Üye
yok boyle bişey arkadaş aradım adam diyor telefonunuzdan kaynaklı, nokia teknik servisi arıyorum hattınızdan kaynaklı diyor :D gülüyorum sinirden
herkes basından atmak icin yarısıyo

emre2338

emre2338

Üye
    Konu Sahibi
hepsi bi alem Türkiyedeki bütün kurumlar sorumsuz böyle ttnette aynı halt adamlar bi sorunu 1 haftada çözüyor.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
adobe flash player update

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
hattinin kotasi dolmussa hizi dusuruyorlar. Kotana baktinmi

jebelem

jebelem

Üye
n8 açmaz diye birşey yoktur arkdaşlar bnde nokia 5130 xm var onda giriyorum rahatça metin 2 facebook okey vs. sorun baska birşeyde

yunga_crazy

Üye
arkadaş /oyun_okey bunu yaz girersin de anna yamasını bekle annayla birlikte rahat oynarsın :)

maxibebek

maxibebek

Üye
telefonunu değiştir olur yada usb kablosunu

cyber

cyber

Üye
joiku spot kullan bence

kraldost

kraldost

Üye
Arkadaşlar N8 telefonum var turkcell 4 gb internet paketimle telefonu pc ye modem olarak bağlıyorum 3g çekiyor. Bağlantı hızım 3 mbps . Çok rahat sitelerde geziyorum videoları izliyorum fakat online herhangi bi oyuna '' facebook okey '' gibi basit bi sunucuya bağlanmıyor. Aramızda zaten bağlanmaz diyenler olcak ama bağlanır . Kuzenimin Htc Telefonu var ona taktım benim hattımı 1 mbps hız ile facebook okey,knight online yada diğer online oyunlara bağlandı .Sonra kuzenimin avea hattını benim telefonda denedim yine online oyunlara rahatça girdi. Sorun N8 le benim hattımın arasında anlasılan yardım edecek biri olursa cok sevinirim 1 haftadır heryeri arıyorum tarıyorum çözüm bulamadım.
senin ne hattınla nede internet paketinle alakası yok büyük olasılıkla java veya falahs player güncellemen eksik diye düşünüyorum inşallah yanılmıyorumdur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt