5800 Yardım . . .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

talha00

Üye
    Konu Sahibi
5800 Yardım . . .
Beyler bn evimde 1 pc 1 laptop var internet PC ye bağlı bn Kablosuz Laptoptan giriyorum .
Maxicep.com - Nokıa 5800 İnternete Bağlanma Yardım Lütfen . . . !!!! Modem MArkam : USRobotıc
Teleden bnm Wirelesi görüyor ama WEP anahtarı sitiyor bnde LAptoptan giridğim şifreyi yazıyorum olmuyor . Bunun bir çözümü varsa lütfen yardım edin . . .

Beyler Bn 2011 yılının ilk aylarında nokıa 5800 telefonu aldım . Evimde Bir PC ve Bir Laptop Var . İnternet Pc ye bağlı Wirelesle Laptopa Bağlanıyorum ama Bu telefonda da bağlanmak istiyorum olmadı Her Türlü Taktiği Denedim Olmadı Eğer bir Çözümü Varsa Lütfen Yardım Edin . . .
Maxicep.com - Nokıa 5800 Wireles Bağlanma Sorunu Lütfen Yardım Edin !!!
Wirelesle Nasıl Bağlanabilirim Bir güzel Açıklarsanız Çok Sevinirim . . .

Şimdiden Teşekkürler . . .

Beyler bn Laptoptan girip Girebiliyorum internete ama Telden o şifreyi yazınca olmuyor

'' WLAN için Önceden Paylaşılmış WEP Anahtarı '' istiyor bu sefer şifreyi kaldırdım ama Gene olmadı . Bunun için Daha neler Yapabilirim . Tellefonu alalı 2 hafta oldu. Güncellemeleri Daha Yapmadım Çünkü İnternete Giremiyorum . . .


Bunun İçin Bana Yardm Ederseniz Çok Sevinirim . . .

--------------- Ekleme ---------------

Beyler Ben Bu Güncellemeleri Yapcağım Ama İlk Önce İnternete Bağlanmak Zorundayım Ya Turkcele Yada Wirelesten Bağlacam . Evimde bir PC birde Laptop Var İnternet PC ye Bağlı Laptop için Modemin Wirelesini Kullanıyorum Modem Markam USRobotıc Ama Telden Bnm İnternet Gözüküyor Normal İnt koduni Giriyorum olmuyor . Önceden Ayarlanmış WEP Anahtarını İstiyor . Bn İnternetimi WPA/WAP2 olarak kullanıyorum . Bu sefer Şifresiz Yaptım Ama Gene Girmedi Tamam şifre istemedi ama İnternetede Girmedi. Bunun için Bir Çözüm Varsa Çok Sevinirim . Şimdiden Çok Teşekkürler .
 


kcsoft

kcsoft

Üye
wifi olmassa sende eğer vodafone sim kart varsa aylık yada günlük sınırsız cepnet pakedi al sonra güncelleyeblirsin illaki wlan ihtiyaç yok
 
hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
modemin içinde karışık kuruşuk bir şifre var. senin verdiğin şifrenin kodlaması. ona ne deniyor bilmiyorum. onu modemin içinden bulup telefona girmeye çalış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt