Nokıa 5800 Wireles Bağlnama Sorunu Lütfen Yardım Edin !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

talha00

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 5800 Wireles Bağlnama Sorunu Lütfen Yardım Edin !!!!
Beyler Bn 2011 yılının ilk aylarında nokıa 5800 telefonu aldım . Evimde Bir PC ve Bir Laptop Var . İnternet Pc ye bağlı Wirelesle Laptopa Bağlanıyorum ama Bu telefonda da bağlanmak istiyorum olmadı Her Türlü Taktiği Denedim Olmadı Eğer bir Çözümü Varsa Lütfen Yardım Edin . . .
Maxicep.com - Nokıa 5800 Wirelese Bağlanma ( Yardım Edin ) Maxicep.com - Nokıa 5800 Wireles Bağlanma Sorunu Lütfen Yardım Edin !!!
Wirelesle Nasıl Bağlanabilirim Bir güzel Açıklarsanız Çok Sevinirim . . .

Şimdiden Teşekkürler . . .:box

Beyler bn Laptoptan girip Girebiliyorum internete ama Telden o şifreyi yazınca olmuyor

'' WLAN için Önceden Paylaşılmış WEP Anahtarı '' istiyor bu sefer şifreyi kaldırdım ama Gene olmadı . Bunun için Daha neler Yapabilirim . Tellefonu alalı 2 hafta oldu. Güncellemeleri Daha Yapmadım Çünkü İnternete Giremiyorum . . .


Bunun İçin Bana Yardm Ederseniz Çok Sevinirim . . .

--------------- Ekleme ---------------

Beyler Ben Bu Güncellemeleri Yapcağım Ama İlk Önce İnternete Bağlanmak Zorundayım Ya Turkcele Yada Wirelesten Bağlacam . Evimde bir PC birde Laptop Var İnternet PC ye Bağlı Laptop için Modemin Wirelesini Kullanıyorum Modem Markam USRobotıc Ama Telden Bnm İnternet Gözüküyor Normal İnt koduni Giriyorum olmuyor . Önceden Ayarlanmış WEP Anahtarını İstiyor . Bn İnternetimi WPA/WAP2 olarak kullanıyorum . Bu sefer Şifresiz Yaptım Ama Gene Girmedi Tamam şifre istemedi ama İnternetede Girmedi. Bunun için Bir Çözüm Varsa Çok Sevinirim . Şimdiden Çok Teşekkürler .​
 


norm_life

Üye
sna bi öneride bulunayım belki işre yarar... şimdi MENÜ ye gir ordan AYARLAR a gir BAĞLANTIYA gir HEDEFLER yazıyo onada gir orda İNTERNET yazan bi yer var onun içine gir orda senin KABLOSUZ AĞIN İSMİ VARSA üstüne gel SEÇENEKLERDEN SİL DE onu SİLSİN SONRA TEKRAR BAĞLANMAYI DENE BELKİ OLUR :)
 

talha00

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim WEP anahtarı istiyor . Bnde normal şifresini yazıyorum olmuyor . . .
 

norm_life

Üye
wlan bağlantısını görünce altında biliniyor yazıyo mu ????
 

talha00

Üye
    Konu Sahibi
Yok Arkadaşım Bilinmeyen Yazıyor . . .

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım Hedeflerden Bnm Wirelesi Siliyorum . Sonra Yeni diyorum Çkıyor Tıklıyorum Diyorki Önceden Ayarlanmış WEP anahtarı Bnde Wireles Şifresini yazsam olmuyor . . . WEP anahtarını nereden bulabilirim . . .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt