Telefon Tavsiyesi 5800 mı Samsung Star S5233W mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
5800 mı Samsung Star S5233W mi
N95 Kullnıyorum Degişiklik Yapmak İstedim hemde almısken dokunmatik alacagım ama nokia 5800 mı yoksa samsung s5233 mü ikisi arasında kaldım.nokianın söyle + özelligi var uygulama yükleyebiliryorsun ama sybianv4 serisinde ne tür ne gibi uygulamalar var pek bilmiyorum.samsung stara ise güzel sensörlü oyunlar vs var masaüstü özelligide hosuma gitti
Samsung 400 TL
5800 500 TL

Aralarında 100 TL Fark var vede Samsung daha Şık daha ince.Bu telefonlar bilen varsa + ve - önlerini yazabilirlermi sizin tavsiyeniz nedir..

davutcankrks2

Üye
valla bnde samsung star var eksi yönleri teması fln yok forumda arıları eksileri diye konu var zaten
5800 da kağıt üstünde güzel telefon 3g si kamerası süper bnm arkadşmda var ama kağıt üstünde didiğim gibi
menü sü fln iğrenç bi dosyaya girdiğinde geri çıkınca açık kalıyor fln takılıyor müziklerimde fln

Progressivity

Progressivity

Üye
dosyadan çıkmasını bilmiyorsan açık kalır dostum, o dediğin özellik sayesinde yani multi tasking özelliği sayesinde bu symbian bu noktalara kadar geldi, o 100tl lik fark içersinde GPS ve ücretsiz navigasyon özelliği ve çok daha fazla tema, uygulama, oyun var piyasada Symbian 9.4 s60 v5 için, ayrıca 5800'ın ekran kalitesi daha güzel ve telefon sürekli olarak güncelleeştiriliyor böyle bir avantajı da var

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
5800 da takılma donma olayları falan oluyormus dogrumudur bu bide qwert dokunmatik kalvyesi varmı.

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
s5233w

davutcankrks2

Üye
5800 da takılma donma olayları falan oluyormus dogrumudur bu bide qwert dokunmatik kalvyesi varmı.

oluyo kardeştim donuyo bnm arkadaşta var çok takılıo qwerty klavye var ama sadece yatay ekran
samsung star da teli çevirince yatay veya düz oluyo ve s5233w nin klavyesi daha büyük
ayrıca widget denilen şey süper masaüstüne bişiler koyuyon oyunlar tuşu fln bi tıkla hmn girion ayrıca 3 masaüstü özelliği var fotolar teli sağa yatırınca akıyo böle fln;)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.5800'da Bedava Gps yani Navigasyon var o yüzden 5800

futbol123

futbol123

Üye
5800 tabiki nokiadan şaşma

modexl48

Üye
pek dosyalarla işim olmaz jar ve jad oyunlar yeter dersen tabikide s5233w ama olur dersen 5800.Ama şöyle bir durum var s5233w nin ekranı çok avantaj sağlar hem çabuk algılar 5800a göre hem 3masaüstü,widget,resimleri slayt moduna alınca telefonu yan yatır resimler kayarak geçer ki çok süper bir özellik.5800da da ses var onuda ekleyeyim hakısızlık olmasın =)ayrıca 5800 ın ekran rengi 16m (nHD) s5233w 256k renk var.

GIRISKAN

Üye
oluyo kardeştim donuyo bnm arkadaşta var çok takılıo qwerty klavye var ama sadece yatay ekran
samsung star da teli çevirince yatay veya düz oluyo ve s5233w nin klavyesi daha büyük
ayrıca widget denilen şey süper masaüstüne bişiler koyuyon oyunlar tuşu fln bi tıkla hmn girion ayrıca 3 masaüstü özelliği var fotolar teli sağa yatırınca akıyo böle fln;)
5800 da nasıl donma oluyor ben onu anlamadım..
gps acıkken radio mp3 player ve eger evde isem wifi ile youtube geziniyorum aynı anda takılma cok az..
GPS özelligi ve türkçe tarifi zaten 5800 ın yeter..
Renk çözünürlügü sayesinde çok canlı film izleyebiliyorum..
qwert klavyeye gelince 5800 da 4 cesit secenek war alfasayısal tus(tuslu telefonlarda kullanılandan mesela c için 3 kez basıosun vs) el yazısı,küçük qwetr(internetde cok güzel oluyo ekranı kaplamadıgı için) ve tam ekran qwter..
bende samsungla teredütte kalmıstım ama gps-sınırsız program uygulama-3g-16m çözünürlük gibi faktörler yüzünden 5800xm aldım

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Fiyata Bakmam Ben :) Ama 5800 Güzel Telefon Kullanıyorum Arada :)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Onur abi bu senin kaçıncı telefon oldu?

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
bende 5800 almaya daha yatkın oldum.Program Tema Falan Sürekli Yüklerim.Degişiklik olsun diye samsung alacaktım fakat ben yine nokiadan sasmayayım.

--------------- Ekleme ---------------

ya birde ben bu telefonu alınca muhtemelen versiyon olarak v30 olarak gelecek ben v50 ye güncellerim fakat aldıgımda serviste nasıl güncellestirebilirim telefoncu kendimi güncelleyecek yoksa garantiyemi yollayacak anlamadım.eger garantiye yollayacaksa onu beklemekten kendim güncellerim eger kendi dükkanda güncelleyecekse orda güncelletiririm daha garanti olur.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Kendin güncellersen bi sorun olmaz .Fakat orda güncellersen daha iyi olıur..

burakbey37

burakbey37

Üye
Bence samsung.ekranı kullanışlı daha zarif el yazısı klavye modu normal tuşlu telefon modu.ama tema sorunu war tema yüklenmio ama çok güzel bi telefon ben samsungu tavsiye derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt