5800 mı? s5620 monte mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rzgr_06

rzgr_06

Üye
    Konu Sahibi
5800 mı? s5620 monte mı?
s.a. arkadaslar 5800 kullanıyorum guzel hos ama msj cok kullanan bırısıyım msj yazmaya gelınce 5800 bıraz yavas doğrusu sızce 5800 s5620 monte ıle takas etmek mantıklımı ? sadece kafam karısık.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
biriktir paranı 0 telefon al kardeş ikiside eskidi artık

• Beğen
Tepkiler: rzgr_06
R.A.M

R.A.M

Üye
ben kullanıyorum monte ama 2 sinide önermem 450 verceğine ikisine git 550 ver samsung galaxy pro B7510 al hem anroidli telefon iyidir symbian almanı tavsiye etmem

----------Eklendi @ 20:51:14 ---------- Yazıldı @ 20:47:00 ----------

Ama eğer takas yapacaksan Monte takılmaz ve seri çalışır 3G wi-fi vardır

rzgr_06

rzgr_06

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır alacak durumum sımdılık pek yok. Ve en ufak bı seyden nem kapıyor 5800 donuyor kapanıyor bı opera yukluyorum anında yavaslıyor monte aslında pek aklıma yatıyor ıkısede aynı fıyat zaten ıkıncı elı hemen hemen pek bı fark yok.

R.A.M

R.A.M

Üye
Monte de donma gibi hiçbir sorun yoktur ekranı kapasitif ekran dır 5800'da kullandım monte de monte ekran hassasiyeti süper 5800 symbian işletim sistemi özelliği var sadece program vs yükleniyor montede java işletim sistemi vardır unutma java işletim sistemli telefonlar her zaman daha hızlı seri çalışır monte ile takas yap tabi temizse karar senin ama donma gibi olayları yaşamassın ve mesaj yazmak 5800 dan daha kolay.

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Bence takas etmelisin.Sıfır alsaydın o fiyata daha iyileride var ..

• Beğen
rzgr_06

rzgr_06

Üye
    Konu Sahibi
öncelıkle ılgınıze cok tesekkur ederım arkadaslar cok kararsızdım sımdı 5800 ıle monte yı takas etcem tekrar tesekkurler

R.A.M

R.A.M

Üye
öncelıkle ılgınıze cok tesekkur ederım arkadaslar cok kararsızdım sımdı 5800 ıle monte yı takas etcem tekrar tesekkurler
Bir şey değil her zaman yardımcı olrum monteyi alınca mesaj at 5800'a göre kullanışlımı kullanışsınızmı bana hak vereceksin. :oke:

rzgr_06

rzgr_06

Üye
    Konu Sahibi
Tabıkı msj atarım yalnız bı soru daha :) monteyede program veya tema yuklenebılıyormu ?

R.A.M

R.A.M

Üye
Evet java programlar yükleniyor android teması varmış forumda gördüm fakat denemdim gerek yok ama android gibi programları sonlandırmadan altta tutuyor widget lar var bir sürü

rzgr_06

rzgr_06

Üye
    Konu Sahibi
Hmm anladım tekrar tesekkurler

starr22

Üye
Bence de 5620 ile takas et ama alabilirsen sıfır daha iyi olur senin için,monte 5800 a göre daha hızlı ve daha iyi bir tasarımı var...

rzgr_06

rzgr_06

Üye
    Konu Sahibi
ewt aldım sımdı kullanıyorum gayet guzel hos tasarım olarakta menu olarakta

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Monte de donma gibi hiçbir sorun yoktur ekranı kapasitif ekran dır 5800'da kullandım monte de monte ekran hassasiyeti süper 5800 symbian işletim sistemi özelliği var sadece program vs yükleniyor montede java işletim sistemi vardır unutma java işletim sistemli telefonlar her zaman daha hızlı seri çalışır monte ile takas yap tabi temizse karar senin ama donma gibi olayları yaşamassın ve mesaj yazmak 5800 dan daha kolay.

yok daha neler ya mesaj yazmada 5800 her türlü koyar çocuğu benim de 5800 vardı bi aralar monte ye değişmezdim kesinlikle senin 5800 de sıkıntı olabilir benim ki canavar gibiydi takılma donma hiçbir şey yokdu

Waveman

Waveman

Üye
Monte güzel telefon kasma felan yok herşeyi var ama android teması yükleyince anında kasmaya başlıyor ve işletim sist. olmadığı için kaybediyor

rzgr_06

rzgr_06

Üye
    Konu Sahibi
deıstırdım ve gayet memnunum monteden bı sıkıntı yok sımdılık sukur ama 5800 ıle arasında dağlar kadar fark var garantıyede göndermıstım ama yınede aynıydı kapanıp duruyordu ve kamerası cok guzel montenın deıstırdım 5800 ı monteden memnunum sımdı.

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
deıstırdım ve gayet memnunum monteden bı sıkıntı yok sımdılık sukur ama 5800 ıle arasında dağlar kadar fark var garantıyede göndermıstım ama yınede aynıydı kapanıp duruyordu ve kamerası cok guzel montenın deıstırdım 5800 ı monteden memnunum sımdı.

Hayırlı olsun o zaman dostum :oke:

• Beğen
rzgr_06

rzgr_06

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler kardesım eyvallah gercekten arada dağlar kadar fark var :)

ahmet044

Üye
samsung tek eksığı programları yok ınternette vıdeo sorunu var bende samsung s8003 kullanıyordum onu verdım 5800 aldım bence gayet ıyı ınternette sorunsuz vıdeo ızlıyorum ve programlarıda mevcut benım duşuncem nokıa dan guclu tlf yoktur

ggokhan008

Üye
kamerası güzelmi :D 5800 ın kamerası kötü dyosan çekmeyi bilmiyosundur kardeş... Sonuçta carl zeiss ve af li lens var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt