5800 mı N8 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

hakancoban

hakancoban

Üye
Gerçekten de ikisi arasında kalınması beni dumura uğrattı.5800 ekran büyüklüğü ve müzik dışında hiçbi işe yaramıyor ki....:kop:

ard33

Üye
5800 mı acaba yoksa iphone 4 mü

Kingmortall

Kingmortall

Üye
acaba 5800 mı alsam yoksa htc evo 3d mi allahım konuya bak :aha:

hakan058

hakan058

Üye
adam aslanlar gibi özgüvenli bir şekilde foruma girmiş ve kafasına takılan birşeyi sizlere sormuş ve yorum istemiş. ama resmen dalga geçmişsiniz. valla ben dalga geçen arkadaşlara sesleniyorum. lütfen biraz daha anlayışlı olun lütfen

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Esendağlı

Esendağlı

Üye
5800 zamanında gerçekten iyi bir cihazdı hatta şimdi bile bir çok kişinin severek kullandığı cihaz ama, N8 başka bir dünya.........Tabiiki N8

Kingmortall

Kingmortall

Üye
adam aslanlar gibi özgüvenli bir şekilde foruma girmiş ve kafasına takılan birşeyi sizlere sormuş ve yorum istemiş. ama resmen dalga geçmişsiniz. valla ben dalga geçen arkadaşlara sesleniyorum. lütfen biraz daha anlayışlı olun lütfen

5800 ile n8 arasında kalıyor kardeşim mercedes amg ve murat 131 mi diye sormuş resmen

• Beğen
Tepkiler: hakan058
hakan058

hakan058

Üye
5800 ile n8 arasında kalıyor kardeşim mercedes amg ve murat 131 mi diye sormuş resmen
ya tamam kabul ediyorum, biraz komik bir karşılaştırma olmuş. Ama ne biliyim sanki biraz daha alttan almamız gerekiyo diye düşündüm. Tabi şahsi fikrim :oke:

HaqperesT

HaqperesT

Üye
bir zamanlar iphone ile karşılaştırıyordunuz şimdi de adamla dalga geçiyorsunuz ...

Üst Alt