5800 mı ? corby pro mu ? monte mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
    Konu Sahibi
monte bencede daha iyi

kaanunutkan

Üye
5800

fatih54102

fatih54102

Üye
eğer çok özellikli çok çabuk bozulmayan bir akıllı telefon istiyorsan

*5800 almalısın, şüphesiz symbian eski de olsa samsungtan iyidir (bana göre), ancak 5800 dokunmatik ekranı b o k ötesi tamammı , uyuz uyuz açılır menü yavaş açılır [hele ilk açtığından bahsetmiyorum]. multiouch değil.Ama eğer çok özellikli bir telefon istiyorsan 5800 almalısın, [bunun yavaşlığını ram ve işlemci hızından kaynaklandığını düşünnüyorum (5800 zaten bize underclock geliyor) .

*Samsung Monte çok şık hızlı bir telefon dokunmatik ekranı iyi, kasası hakkında fikrim yok ama , 5800 kadar özellikli asla olamaz.

*Samsung corby pro, bunun hakkında açıklama yapmayacağım bunun yerine git nokia 5530 al daha iyi yani.

5800 işletim sistemi hakkında biraz bilgi:

bu telefon symbian s60v5 destekli gelir,
ve bu işletim sisteminde kontrol programdadır (java programdan bahsetmiyorum)
örneğin bu işletim sisteminde basit (*.exe (bilgisayar programları)) çalıştırabilirsiniz. [symbian programı ile, emulator değil]
Java sürümünü kolayca güncelleyebilirsiniz.
Flash yükleyebilirsiniz.
yeni emulatörler yükleyebilirsiniz.

bu işletim sistemi güzel, ama 5800 a biraz ağır gelmiş.:oke:

ama sonuçta karar senin sana bırakıyorum kararını.
he şu arkadaşlarında uzak durmanı HIZ ve EKRANI na göre değerlendirip söylemişlerdir unutma bunu :oke:

technoblue

technoblue

Üye
eski konu hortlatılmış ama en azından 5800'la ilgili yorumumu yazayım. bence iphone heveslisi olup parası yetmeyen insanların rabet gösterdiği bir telefondu.ama alındıktan sonra 1 yıl geçmeden arızaları teker teker çıkmaya başladı ortaya. en basiti dokunmatik ekran sorunuydu. ekranın algılama özelliği yavaş yavaş ortadan kalkıyor, ekranda çukurlar oluşmaya başlıyor vs. vs. telefondaki yavaşlamalar, donmalar da cabası. ayrıca tasarımı fazlasıyla kabaydı bana göre. genel olarak yorum yapacak olursam smartphone piyasasında nokia pek başarılı olamadı zaten. dokunmatiklerinde genelde sıkıntı mevcut, işletim sisteminde de symbian'da ısrarcı olmaları pek hayırlı bir iş değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...