Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 mı ? corby pro mu ? monte mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KaTLeDeN67
Üye
Konu Sahibi
5800 mı ? corby pro mu ? monte mi ?
5800 mı ? corby pro mu ? monte mi ? yorumları alalım hangisi daha iyi sizce
Utku
Üye
5800 daha iyidir
KaTLeDeN67
Üye
Konu Sahibi
emin misin????????????????
Utku
Üye
telefon alacaksan bu fiyatlarda x6 öneririm
KaTLeDeN67
Üye
Konu Sahibi
wala sybiandan uzak durmak istiyorum
baranselona
Üye
androidli güzel cihazlar var fiyatını biraz daha arttırırsan LG p503 LG GT540 samsung galaxy 5(beş)
ben senin seçeneklerinden kesinlikle monte taraftarıyım
KaTLeDeN67
Üye
Konu Sahibi
ben bu konuyu başkalarına yardımcı olmak için açtım ben şahsen wave almayı düşünüyorum onun hakkında ne düşünüyorsunuz
baranselona
Üye
wave derken?? s8500 veya s8530 ise kesinlikle çok güzel cihazlar ama diğer ezik 525 723vb.. ise kesinlikle almaman taraftarıyım...
baranselona
Üye
öyle söyleniyor ama 2 si arasında kaldıysan 8530 daha iyi ama biraz boyutu büyük "bence"
Starsley
Samsung alacaksan s8500 al bu üçlü arasında isen kesinlikle 5800 derim
Starsley
Bana sorduysan en en fazla 50 100 lira düşer artık fiyatını hesapla
baranselona
Üye
bencede belki s8500 biraz daha hızlı düşer ama bu cihazların fiyatı pek kolay düşecek gibi görünmüyor
hakan.c
Üye
ben 5800 alacaktım,3-4 arkadaş vardı 5800 kullanan sorduğumda 5800 dan uzak dur dediler,bende corby pro aldım,buraya kendi telefonumu övmek için yazmıyorum,sadece memnun olduğumu söylüyorum..yaklaşık 1-1.5 senedir de corby pro kullanıyorum
KaTLeDeN67
Üye
Konu Sahibi
rebel ben bu üçlü arasında değilim başkalarına yararı dokunsun diye açtım.aslında bende s8500 almak istiyorum ama satışı durdu diye bi duyum aldım doğru mu acaba bu?ayrıca bu üçü arasında kalsam en son alacağım 5800 olurdu
0619
Üye
corby pro iyi degilmiş yakın bir telefoncu tanıdıgım demişti.
bberkan
Üye
Samsung S5253 399TL BAda işletim sistemi 3.2MP 3.2" TFT ekran.........................................
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Starsley
Ben önerimi söyledim ve satılmayan telefonun tabiki üretimi durdurulur ve durdurulduda ama bazı yerlerde var.
Monte ! ! ! Kapasitif dokunmatik ekranlı+wifi+3g ne ararsan var ayrıca o 3 telefondan en iyi fotoğraf çeken ve en şık olan Monte.
Samsung Wave 8500 daha iyi tabi ki ama söz konusu telefonlardan Monte şiddetle tavsiye ederim.