onur936
Üye
5800 mesaj yazma problemi bi bakın lütfen!!!!"
öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar benim bi problemim var 5800 kullanıcısıyım telefonda mesaj yazarken ki bu sher zaman olmasada rahatsız edecek kadar fazla oluyor kendi kendine mesajın ortasındayken ve yazmaya devam ederken normal mesaj yazma sayfasından metine dönüyor bende yanlışlıkla mesajım yarıdayken gönderiyorum bu sık sık yaşadığım bir problem rica ediyorum çözmeyi bilen varsa söylesin 
tam anlaşılmadıysa daha açık anlatim msaj bölümüne girip yeni mesaj yaza basıyorum ordan alttaki satırların üstüne basıyorum(mesajı yazdığımız yere ) daha sonra mesajı yazıyorum ve yarısındayken ya da her nerde kalmışsam ekran bir andan bi önceki satır kısmına geliyor ben mesajı yazmaya devam ederken lütfen yardımmmmmm

tam anlaşılmadıysa daha açık anlatim msaj bölümüne girip yeni mesaj yaza basıyorum ordan alttaki satırların üstüne basıyorum(mesajı yazdığımız yere ) daha sonra mesajı yazıyorum ve yarısındayken ya da her nerde kalmışsam ekran bir andan bi önceki satır kısmına geliyor ben mesajı yazmaya devam ederken lütfen yardımmmmmm