5800 mesaj yazma problemi bi bakın lütfen!!!!"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onur936

Üye
    Konu Sahibi
5800 mesaj yazma problemi bi bakın lütfen!!!!"
öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar benim bi problemim var 5800 kullanıcısıyım telefonda mesaj yazarken ki bu sher zaman olmasada rahatsız edecek kadar fazla oluyor kendi kendine mesajın ortasındayken ve yazmaya devam ederken normal mesaj yazma sayfasından metine dönüyor bende yanlışlıkla mesajım yarıdayken gönderiyorum bu sık sık yaşadığım bir problem rica ediyorum çözmeyi bilen varsa söylesin :bilmm
tam anlaşılmadıysa daha açık anlatim msaj bölümüne girip yeni mesaj yaza basıyorum ordan alttaki satırların üstüne basıyorum(mesajı yazdığımız yere ) daha sonra mesajı yazıyorum ve yarısındayken ya da her nerde kalmışsam ekran bir andan bi önceki satır kısmına geliyor ben mesajı yazmaya devam ederken lütfen yardımmmmmm:aha::aha::aha::aha:

Lacrymosa

Üye
İlk defa duyuyorun. Eğer versiyonunuz V50 değilse versiyonunuzu V50'ye güncelleyin. Eğer V50 ise format atmayı deneyin.

erenkem123

Üye
alakası yok formatla hemen hemen 3 telefondan birinde var bu sorun sürüm güncelliyeceksin ;) düzelir %100

Nokia ovi suite yi indir bilgisayarına ordan sürüm güncelle son sürümü yükle ;)

onur936

Üye
    Konu Sahibi
alakası yok formatla hemen hemen 3 telefondan birinde var bu sorun sürüm güncelliyeceksin ;) düzelir %100

Nokia ovi suite yi indir bilgisayarına ordan sürüm güncelle son sürümü yükle ;)

aga sen anlıyorsun bu işten sanırsam braz daha ayrıntılı olarak anlatabilirmisin rica etsem:heyo:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...