5800 mesaj sorunu, mesaj gelince tepki vermiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Shellci

Üye
    Konu Sahibi
5800 mesaj sorunu, mesaj gelince tepki vermiyor
Merhaba, nokia 5800'ıma bugün bi haller oldu :S telefonuma mesaj gelince hiçbi tepki vermiyo ancak gelen kutusuna girince görebiliyorum :S sizce neden olabilir?

mesaj gelince ses çıkarmıyor, ana ekranda bi tepki yok, sadece beyaz olan uyarı ışığı yanıp sönüyor :( gelen kutusuna girdiğimde görebiliyorum :S

--------------- Ekleme ---------------

sanırım kimsenin başına gelmedi böyle bi olay :)

neyse ben sorunu çözdüm.. Hard format attım ilkten düzeldi ama suite ile bağlayıp yedeklerimi geri atınca tekrar aynı sorunla karşılaştım.. sonrabaktım ki 3800sms birikmiş :) smsleri silince sorun düzeldi.. demekki okadar tutmamak gerekiyor muş..

Eterfinity

Üye
Aynı sorun bende de cıktı.Bunları okumadan nerdeyse 5 dk once ben de mesajlarımı silmeye baslamıstım.Yaklasık 3700 civarı mesaj vardı sildim fakat sorun duzelmedi.Bununla ilgili bir bilgi veren kaynak biliyor musunuz?

americanboy

americanboy

Üye
ozamana yapacağın şey telefona hard format at yada yazılımı yeniden yükle sen yapamıyosan garantiliyse servise ver yaparla ücretsiz hard format nasıl yapılır diyorsan yeşil+kırmızı+kamera+açma kapama tuşuna aynı anda bas nokia yazısı gelene kadar böylece sorunun düzelir

MKB1907

MKB1907

Üye
Ya bendede aynı sorun var ama format atınca neler siliniyo telefondan??

simaros

simaros

Üye
çok sms birikmiştir

MKB1907

MKB1907

Üye
Sağol valla simaros bitek sen cevap veriyosn sorularıma:oke:

secondpress

Üye
yha bende 6630 var içinde hiç mesaj yok ama mesaj gelince hiç bir tepki yok karta format atınca oldu bi yardım ederseniz sevinirim

djomerrr

Üye
benim telefona mesaj geliyor mesaj sesi çalıyor ama mesaj yok bu nasıl bi iş anlamadım haftalık vodafone cepnet paketini iptal ediyorum.mesaj geliyor ama sonuç yok.

dangeras

dangeras

Üye
hard formatla uğraşmayin. Benim telefon c5-00 aynı sıkıntı bende de vardı yani mesaj geliyor titremiyor. Ama mesajları silince bir sıkıntı kalmadı.

Üst Alt