5800 Mağduru Olmayan (5800da Donmayan oyunları paylaşabilecek biri :) )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

herakles57

Üye
    Konu Sahibi
5800 Mağduru Olmayan (5800da Donmayan oyunları paylaşabilecek biri :) )
Öncelikle 5800 larda bilindiği gibi çoğu oyun donuyor yanı ben az önce en az 20ye yakın 10-20mb lik oyun indirdim fakat nerdeyse hiçbirinden zevk alamadım oyunlar çok fazla donuyordu işte ben forumda 5800 lara donmayan oyunlar aradığımda bulamadım eğer forumda var ise link koyarsanız yok isede paylaşabilecek kişi varsa şmdiden tşk.

alex_43

alex_43

Üye
5800da çalısan kaliteli oyun bulman zor bi prince of persia hd var oda bitirince zevki kalmyo tşk.d

Mert045

Mert045

Üye
Symbian S60v5 Oyunları

Bu bölüm ne için yapılmış arkadaşım ? Buradaki oyunların yüzde 85i kasmadan çalışır. Sen gidip murat 131 e ferrari tekeri takarsan çalışmaz tabi.

giray38

giray38

Üye
Murat 131 e ferrari tekeri takmak nasil sacma bir ozet olmus oraya ya. Laf soylemis olmak icin yazmayin suraya adam yardim istemis bi fikrin yoksa yazma .

aras_1991

Üye
teşbihte hata olmaz. Mert arkadaş haklısın. Biraz araştır bu bölümü. Burda mevcut oyunlar 5800 da ve benzeri işletim sistemlerinde kasmaz. Yani çoğunluğu böyledir.

herakles57

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bilip bilmeden konuşmayın bazı arkadaşlarımız toplu oyunlar veriyor bu oyunlarda 5800da donan vs. karısık olanlar oluyor bunun için bu konuyu açtım eğerkin senin dediğin giib bişey olsaydı eğer bu konunun açılması hiç onaylnmazdı ve dediğin gibi ordaki oyunlara baktm zaten bazılrının linleri vs. ölü ...

yedimaviaslan

Üye
tşk

esokmen

esokmen

Üye
5800 çok orjinal bir telefon bence bir kaç şey yeter li bunun için çok zorlama kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt