5800 kvk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

e-bgg

Üye
    Konu Sahibi
5800 kvk
Arkadaşlar 5800 telefonumu 03 mart tarihinde kvk servisine verdim 2nisan tarihine kadar cihaz parça bekliyor denildi 20 iş gününü aştığı için biraz da araştırdıktan sonra nokia yı aradım ordan talebiniz nedir diye sorulduğunda yeni cihaz dedim ve talep formu hazırlandığını birkaç gün içinde bana dönülecegi söylendi ertesi gün (30 gün geçtikten sonra ) cihazinizin tamir işlemleri tamamlanmıştir diye mesaj geldi ben de yasal haklarımdan d ayı cihazı almadım ertesi gün yani bugün nokia dan aradılar cihazın servis ücreti ödenmediği için bana yardımcı olamayacaklarını söylediler ben de benden o güne kadar hiçbir ücret talep edilmediğini söyleyince cihazinizin garantisi yok v.s. Şeklinde kivirmaya başladılar ben hiçbirini kabul etmeyince servisle görüşüp bana geri döneceklerini söylediler. Ne yapmamı onerirsiniz şimdiden teşekkürler

BaranASYA

BaranASYA

Üye
sen en iyisinî yapmışsın bundan sonra bişey yapamazlar.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bunun bir benzerini ben yaşadım.
Telefonum bir kez servise gitti. 25 gün sonra geldi. Telefonum internete girince müzik dinleyince batarya aşırı ısınıyor şarj dolu iken bir anda batarya boş diye uyarı veriyordu. 10 günde gene servise gönderdim çekinmeden (servis formuna tamirden gelince bu sorunlar ortaya çıktı diye. telefondan randıman alamadığımı , ürün değişimi yapmalarıni yada cihazımı tam anlamı ile tamir etmelerini yazdım. 1 ay bekledim , en sonunda 45. gün aradılar ve telefonun bordu hatalı , telefonunuza bord değişimi yapıldı kargoya verildi. 10 günde kargoyu bekledim. En sonunda telefonum geldi. Şu anda kullanıyorum ve yaklaşık olarak 9 aydan fazla oldu tik yok. O kadar hor kullanıyorum banamisin demedi :)

arkadaşım sakin geri adım atma kesinlikle haklı çıkacaksın. Sana telefonu sağlam geri verecekler. :)

Legendary_484

Legendary_484

Üye
nasıl iş yapıyonuz anlamıyom 4 kere farklı servislere verdim cihazımı hepsinde de max 20 günde geldi... Zaten konuşman çelişkili "hiçbir ücret talep edilmediğini
söyleyince cihazinizin garantisi yok v.s. Şeklinde
kivirmaya başladılar" cihazı servise veriyon nokia garantin yok diye kıvırtıyo. Nokia yi da pazar malı yaptınız ya iyice, helal olsun.

e-bgg

Üye
    Konu Sahibi
nasıl iş yapıyonuz anlamıyom 4 kere farklı servislere verdim cihazımı hepsinde de max 20 günde geldi... Zaten konuşman çelişkili "hiçbir ücret talep edilmediğini
söyleyince cihazinizin garantisi yok v.s. Şeklinde
kivirmaya başladılar" cihazı servise veriyon nokia garantin yok diye kıvırtıyo. Nokia yi da pazar malı yaptınız ya iyice, helal olsun.
Arkadaşım yazdığımı tam oku sonra cevap ver ben orda ücreti ödenmediğini için yardımcı olamıyoruz dediklerini söyledim. Yani sizin dediğinize göre pazar malı olmayan nokia bi şekilde telefonu almamı sağlayıp yasal hakkımin kaybolmasina neden olacak sizde de eğer 20 iş gününü geçtiyse yasalara göre yeni cihaz ya da bedel iadesi isteme hakkınız var.

Legendary_484

Legendary_484

Üye
Arkadaşım yazdığımı tam oku sonra cevap ver ben orda ücreti ödenmediğini için yardımcı olamıyoruz dediklerini söyledim. Yani sizin dediğinize göre pazar malı olmayan nokia bi şekilde telefonu almamı sağlayıp yasal hakkımin kaybolmasina neden olacak sizde de eğer 20 iş gününü geçtiyse yasalara göre yeni cihaz ya da bedel iadesi isteme hakkınız var.

Iyi de garantin yoksa 20 gün bekletmezler diyelim ki beklettiler garantin olmadığı için yeni cihazı nasıl istiyorsun?

e-bgg

Üye
    Konu Sahibi

Iyi de garantin yoksa 20 gün bekletmezler diyelim ki beklettiler garantin olmadığı için yeni cihazı nasıl istiyorsun?
Garantinin yokken bekletmezler derken ? Bu arada kvk nın servis kağıdının arkasında garantisi olmayan cihazlar için tamir süresi 20 iş gününü geçemez diyor bi de kanun da da böyle bilgiler var

Legendary_484

Legendary_484

Üye
Garantinin yokken bekletmezler derken ? Bu arada kvk nın servis kağıdının arkasında garantisi olmayan cihazlar için tamir süresi 20 iş gününü geçemez diyor bi de kanun da da böyle bilgiler var

Tamam hadi o da öyle olsun yeni cihaz verme gibi bi zorunluluklari yok

e-bgg

Üye
    Konu Sahibi

Tamam hadi o da öyle olsun yeni cihaz verme gibi bi zorunluluklari yok
Neye göre yok?? Kanunda bu şartlar oluştuğunda tüketici cihaz bedeli yada yeni cihaz talep edebilir ve üretici bunu reddedemez diyor eğer ben bunları yanlış anlamiyorsam böyle bir zorunlulukları var

e-bgg

Üye
    Konu Sahibi
Bugün nokia aradı ve servisle görüştüklerini ve tamir için gerekli parça( power düğmesi) aksesvar olduğu için yardımcı olamayacaklarını söylediler yani aksesuar (!) olmasaydı yenisini vericeklerdi sizce bu bir "kivirma" değil mi ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bugün nokia aradı ve servisle görüştüklerini ve tamir için gerekli parça( power düğmesi) aksesvar olduğu için yardımcı olamayacaklarını söylediler yani aksesuar (!) olmasaydı yenisini vericeklerdi sizce bu bir "kivirma" değil mi ?

hem de ne kıvırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt