5800 KuTu içinden Çıkan KulakLık ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
5800 KuTu içinden Çıkan KulakLık ?
TLfnu 1 ay önce aLdım arkadaşLar.Nette biraz bakTım kuTusundan beyaz kuLakLık çıkanLar da var.
5800 orJinaL kuLakLığı hangisi ???

Badem21

Üye
hem beyaz kulaklık dah ses veriyo emin ol hem telefonun son sürüm sağlamdır bişi olmaz bi sorunu çıkmaz ....korkma

kimyager_im

Üye
bende beyaz olandan cıkmıştı cok ıyı ses verıo

PureFood

PureFood

Üye
Beyaz olan iğrenç ses kalitesi sıfır, özellikle Hip-Hop/Rap tarzı dinliyorsan bassları daha yoğun olan ve sesin inanılmaz net duyulmasını istiyorsan üstteki kulaklık 10 numara.
Ben Aralık 2010da aldım malesef beyaz çıktı.
5320 XpressMusic vardı önceden onun kulaklığını aldım o da bu ;

Gerçekten şahane buda ama diyeceğim beyaz iğrenç..

Edit : Beyaz kulaklık çakma gibi duruyor, Nokia veya Xpress Music yazısı bulunmuyor, telefon rengiyle çok alakasız, kulağa rahatsız ediyor, o yumuşak kulaklığa takılan parçadan yok, gri sert bişey var ve ses kalitesi berbat...

Uruloki

Uruloki

Üye
kulak içi kulaklığı takmayı bilirsen o dediğin kulaklıklardan daha iyi bass verdiğini anlarsın çünkü bende ilkden nefret ediyordum ama içeri yatırınca süper ses veriyor

PureFood

PureFood

Üye
Siyahla karşılaştır bakalım arkadaşım dene. O zaman hangisi kulaklıkmış vay be dersin...

61semih

61semih

Üye
5800 ın 2.surumlerınde o beyaz kulaklık cıkıyor ılk surumunde ıse sıyah kulaklık.arkadasımla almıstım 5800 ı sıyah kulaklık ıgrenctı.beyazını bılmıyorum nasıldır dıye ama bunlar kulaklıksa sennheiser ne oluyor :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
ikiside var merak etme dediğim gibi takmayı bilirsen süper sesi var artık herkes onları tercih ediyor

61semih

61semih

Üye
ikiside var merak etme dediğim gibi takmayı bilirsen süper sesi var artık herkes onları tercih ediyor

sennheiser kullandınmı hıc sennheiser. kulaklıklar ıkıye ayrılır sennheiser ve diğerleri ve bana gorede dunyada butun urunler e olmayan bır yonude var oyle bır satıs sonrası hızmetlerı varki dıllere destan ekşisözlukten felan dıger kaynaklardan araştıranlarda dorebılır yasanmıs olayları vs

PureFood

PureFood

Üye
sennheiser kullandınmı hıc sennheiser. kulaklıklar ıkıye ayrılır sennheiser ve diğerleri ve bana gorede dunyada butun urunler e olmayan bır yonude var oyle bır satıs sonrası hızmetlerı varki dıllere destan ekşisözlukten felan dıger kaynaklardan araştıranlarda dorebılır yasanmıs olayları vs

Fiyat aralıkları ne kadar peki.?

61semih

61semih

Üye
25 tl den 800 tlye kadar amator bıldıgımız kukaliçi kulaklıkları var

Uruloki

Uruloki

Üye
ya semih biz burda marka karşılaştırması yapmıyoruz ki sennheiser ı biliyorum çok kaliteli firma ona birş ey mi diyoruz bu arada ismet senin sevdiğin tarzdakiler 15tl-60tl arası galiba elmasepeti den bakabilirsin

PureFood

PureFood

Üye
25 tl den 800 tlye kadar amator bıldıgımız kukaliçi kulaklıkları var

Hmm. Teşekkür ederim.

ya semih biz burda marka karşılaştırması yapmıyoruz ki sennheiser ı biliyorum çok kaliteli firma ona birş ey mi diyoruz bu arada ismet senin sevdiğin tarzdakiler 15tl-60tl arası galiba elmasepeti den bakabilirsin

Teşekkür ederim arkadaşım bakayım araştırayım..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Arkadaşım sen telefonu ne zaman aldın bu eski parti 5800 ların kulaklığı nokıa 3.parti 5800lardan sonra fiyatı düşsün diye 1 kalem masaüstü standı tv bağlama kablosunu çıkardı ve kulaklığı beyaz yaptı her 2 kulaklıkda orjinaldir.Ama bu devirde keşke eski parti almasaydın:oke:

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Nokianın herşeyi berbatki kulaklığından medet umasın :ehe

61semih

61semih

Üye
Uruloki
neden bukadar sıvrı oluyorsunkı anlamıs degılım bu markayı bılmeyen arkadaslar olabılır burda yazdıgımdan aklında kalır ılerde veya sımdı kulaklık alacak olan varsa bu bılgıyı kullanabılır bunda ne kotuluk arıyorsunkı.zaten sennheiser ile nokıa nın kulaklıgı karsılastırılamaz karsılastırmamda karsılastıranada gulerım.durum bu umarım anlamıssındır beni
mesela arkadas kulaklııkmı alacak butcesı 25 tl ve uzerıyse kesınlıkle sennheiser alsın kulakıcı kulaklıkta olabılır standartta.model pek onemlı degıl buyuk paralar vermedıkten sonra

Uruloki

Uruloki

Üye
benim demek istediğim marka karşılaştırması yapmıyoruz ki sen yine demişsin ki sennheiser kulaklık denedin mi biliyormusun biz orda kulakiçi mi yoksa standart mı iyi karşılaştırıyoruz ve evet asla orda nokia ile karşılaştırılmaz sennheiser kalitesi bu da doğru bence beni yanlış anladın

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
sennheiser kulaklıklar mükemmel bas mükemmel. fiyatı 129tl den başlıyor . kulak içi bana göre diğer kulaklığa nazaran daha iyi ses veriyor

61semih

61semih

Üye
sennheiser kulaklıklar mükemmel bas mükemmel. fiyatı 129tl den başlıyor . kulak içi bana göre diğer kulaklığa nazaran daha iyi ses veriyor

buradakı lınkte 25 tl yede alınabılecegıne bakabılırsınız : yanıu 129 tl den başlkamıyor fıyatlar.ha tabıkı bır 130 tl ıle 25 tl arasındada cok fark var ama buda telefondakı segment gibi burun segmentlerde sennheiser bir numara
bu arada yazdıklarımın kımseyı ılgılendırmez ben karsı tarafa şahsı bır sey demektıkten sonra ,siz ister n8 ile galaxy s i karşılaştırın ,konusun ben yıne bada dan bahsedebılırım orası sızın sorununuz değil ha ben n8 kotüdür dersem neden kotu olmadıgını acıklarsın bende ya kabul ederım yada kendı gerekcelerımı soylerım.forumlarda illaki acılan konu hakkında konusulacak dıye bır sey yok konu başka yonlerede kayabilir buda cok normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt