5800 Kullanıyorum Köntörlerim Gidiyor Acill Yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bama12

Üye
    Konu Sahibi
5800 Kullanıyorum Köntörlerim Gidiyor Acill Yardım!!!
arkadaşlar 5800 kullanıyorum bugun telefonuma bir baktım kullanım miktarı 2658mbyte giden kontor ise 50ykr yani internete girilmiş ,geçenlerde bir baktım bir mesaj parası gitmiş 50,40 ykr derken kontorler bitiyor neden dir acaba telefonuma yüklediğim uygulamalardan olabilirmi?arkadaşlar bide bir uygulama yüklerken kullanıcı 'verilerini okuma,telefon aramaları yapma, vs ileti geliyor bazı uygulamalarda bu nedir keylogger mı hack mi LÜTFEN YARDIM Edin ....:vur

WastabMan

WastabMan

Üye
Kablosoz net olan bir yerde düşüş olabiliyor.. Ve Nokia Ovi vs. gibi uygulamalarda kontör düşüşüne sebep oluyor.. Buna benzer şeylerde kontör düşüşleri olabilir..

bama12

Üye
    Konu Sahibi
hiçbir şekilde nete girmiyorum durduk yere internete bağlı değilken bir bakıyorum ileti gelmiş 50ykr gitmiş kullanılan miktar 25525kb gibi birşeyler gidiyor yani internete giriliyor bazende sadece kullanılan miktar yazıyor 50 ykr yani birisi mesaj atıyor yada arama yapıyor nasıl oluyorsa bunu nasıl çözebilirim

dgdizayn

dgdizayn

Üye
3g yi kapat sorun duzelecektir

bama12

Üye
    Konu Sahibi
3g yi kapatınca görüntülü konusma yapamayacağım 3 gile ne alakası var anlamadım

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Kapatıp denemekten zarar gormessin. Olmuyorsa baska yol dene. Sadece kapat ve gor

bama12

Üye
    Konu Sahibi
birde bu bazı uygulamaları yüklerken zararlı olabilir diyor sonra uygulamanın telefon aramaları yapma şebeke erişimi sağlama vs mesajlar geliyor bu nedir peki

cyxaoc

cyxaoc

Üye
birde bu bazı uygulamaları yüklerken zararlı olabilir diyor sonra uygulamanın telefon aramaları yapma şebeke erişimi sağlama vs mesajlar geliyor bu nedir peki
bunla bi ilgisi yok. sen büyük ihtimal gps i falan açıyosundur yada otomatiğe falan almışsındı.

Ev ekranından kırmızı içine alınmış yere bak. açık uygulama varmı. yada orta tuşa basılı tut açık uygulamalara bi gözat. Geçen ben yanlışlıkla gps yi açık unuttum aklıma geldiğinde 3.00 liram gitti :S hiç kullanmadığım halde

bybilal

bybilal

Üye
nokıa nın mail uygulaması var onu aktifleştirdiysen maillerine telefonun otomatik güncellioyor. Büyük bir ihitmal ordan gider kardeş. Eğer hotmail hesabını tetefonunda aktifleştirdiysen kaldır onu uygulamalardan.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
gps ayarlarında yardımlı gps açık olabilir bu uygulamada açık kalmış olabilir.sebebi çok yani

kerim5534

kerim5534

Üye
cerimıcı paylasım programramının ayarlarını kontrol et guncelle me acıksa ara ara nete gırer ondan kntrun gıdebılır benım basıma gelmısti

sefa_hsm

Üye
ewt abiciğim bu TL bence de hotmail den gidiyor...ama bnm sorunum facebook a girdim çıktım *123# yazdıktan sonra akan sulardurdu be abi yaw 20 tl birden gitmişti gözlerime inanamadım sonra hotmail kaldırdım internet daha da girmedim.... ama sebep ne oldunu çözemedim çok üzgünüm. TL'm gittigi için .off :(((((

onur9366

Üye
bende yaşadım aynı sorunu antivirüsmüş programlarmış hepsini kaldır hafıza kartından problem geçicektir daha sonra kullanmak istediğin bütün programlar hakkında iyice bilgi edinmeden de bişey yükleme bu konu artık çığrından çıktı çoğu insanda bu problemler oluyor bu elektronikçilerin bizlere bir oyunu

bdsl90

Üye
mrb. bendede benzer bir sorun var. geçenlerde bazı uygulamalar Yükledim telefona. herkesin bildiği şeyler. onları yükledikten sonra olmaya başladı. çat bi yazı çıkıyo 0.20 kuruş hattınızdan düşüldü işte şu kadar kullanum miktari falan diyor. böyle böyle tl kalmıyor sebebi nedir uygulamalarlamı alakalı acaba ? LÜTFEN BİLGİSİ OLAN PAYLAŞSIN !!!!! acil yardım!!!!!!:hmmm:hmmm

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Gps olması lazım konumlandırma sunucusunu kapat en garantisi...:oke:

bdsl90

Üye
valla oda kapalı anlamadım yaw başka neyden olabilirki!! biraz daha zorlayalım bişeyler buluruz belki :evet: delirecem 20 kuruş 40 kuruş gide gide toplam 20 tl olacak nasıl halledecem valla bilemiyorum.:hmmm

ilkayyy17

ilkayyy17

Üye
kardeş en garanti yolu söylim 3G yi falan kapatma. bağlantı ayarlarında hedefler kısmındaki )vodafone mi ave mı ne hat kullanıyorsan) gprs ve internet bağlantı noktalarını kaldır sadece mms kalsın sorurunun çözülsün. silcem ama sonra nete falan bakmak istersem nasıl olur?.. diyorsan setting wizards dan 10 saniyede tekrar ayarları alıyorsun kolay gelsin.

amerty95

amerty95

Üye
fotoğraf çekerken gps bilgisi ekliyor da olabilir, kameranın ayarlarına bir bak gps bilgisi ekle tarzı bir şey olacak, o açık mı bak, açıksa kapat, bi arkadaşımın başına da gelmişti aynı şey ondan biliyorum

feyloz

Üye
3g'den değil. gps'ten de gitmez girmiyosan. büyük bir ihtimal 0.facebooktan gidiyodur. herkesin bazen gidio :angry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt