arekadaslar hard format attım telefona sonra ınternete gırmeye calıstım ma baglantı kurulamıyor dıyor...... vodafon ınternetı seciyorum ama yıne soruyor yıne seciyorum bir turlu nete baglannmıyor baglşantı hatası dıyor... yardım ne olurrrrrr.....
Arkadaşlar anlayan biri yardım etsin ben 5800 a cfw atmak istiyorum atıyorumda sorunsuz alıyor yazılımı ama telefonu jaftan çekip bataryayı takıyorum açtığımda titriyor ama ne ekrana görüntü geliyor nede ışıklar yanıyor bunun sebebi nedir telefon versiyonu 52.0.101 bu arada telefona orjinal yazılım atınca düzeliyor
bi tur hard format atıp yeni haritaları yükle veya direk cfw yükle.cfw yüklemek zor degil.bana da başta karmaşık gelmişti ama olmadıgını ögrendim.istersen pm at ben neler gerektigini anlatayım.cfwnin tek kötü yanı atarken acayip geriliyor insan
Arkadaşlar anlayan biri yardım etsin ben 5800 a cfw atmak istiyorum atıyorumda sorunsuz alıyor yazılımı ama telefonu jaftan çekip bataryayı takıyorum açtığımda titriyor ama ne ekrana görüntü geliyor nede ışıklar yanıyor bunun sebebi nedir telefon versiyonu 52.0.101 bu arada telefona orjinal yazılım atınca düzeliyor
Yazılım falan atmana gerek yok. Daha önceden problem yoktu diyorsan çak hardformatı düzelir her şey. Yeni sürüm Haritaları yüklersin her şey eski haline gelir.
müşteri hizmetlerini ara
söyle sana bir yapılandırma mesajı atacaklar mesajı keydettiğinde internet ayarları düzelecek
Trcllde wap yazıp 2222'ye gönderiyorsun ama vodafnu bilmiyorum
müşteri hizmetlerini ara
söyle sana bir yapılandırma mesajı atacaklar mesajı keydettiğinde internet ayarları düzelecek
Trcllde wap yazıp 2222'ye gönderiyorsun ama vodafnu bilmiyorum
Dün aynısı amcamın başına geldi
o da 5800 kullanıyordu ve vodafone
aradı müşteri hizmetlerini bi ayar gönderdiler kaydetti onu
sonra telefonu yeniden başlattı sorun çözüldü