Dtn
Üye
5800 Kulaklık alacağım ama
Arkadaşlar telefonun kulaklığı artık tatmin etmemeye başladı ve ben de yeni kulaklık almaya karar verdim. Araştırdım ve sennheiser cx200 street II 'ye karar verdim,bayağı bir yorum okudum ve kulaklık içime sindi. Yalnız saçma gelebilir ama bir sorum var. 5800'da kendi kulaklığı hariç yalnızca bir kulaklık denedim,10 liralık dandik bir kulaklıktı ama bilgisayarda düzgün çalışmasına rağmen telefonda cızırtıliydi. Hani kendi kulaklığını tam oturtmayınca vokali kesiyor iğrenç bir ses geliyor ya,ona yakındı. Bunun dışında kendi kulaklığımı ipod'da denemiştim,bu sefer onda net ses gelmedi yine. Yani merak ettiğim şu,'3.5 mm standart giriş' diye geçmesine rağmen 5800 neden uymadı diğerlerine? Sennheiser'a o kadar para bayılacağım bir sorun çıkmasın? Uyar mi telefona kullanan bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Bir de,alacağım kulaklık konusunda,fikrim değişmez muhtemelen bu saatten sonra ama yorum yaparsanız sevinirim 
Bir de,alacağım kulaklık konusunda,fikrim değişmez muhtemelen bu saatten sonra ama yorum yaparsanız sevinirim 
Ama sen yine de kulaklıgı alırken bi dene ses kalitesine falan bak mutlaka
kulaklığım da sennheiser cx200 street II, tavsiye ederim düşünenlere,gerçekten bayağı güzel bir alet