iPhone 7'de yer alacak olan Lightning kulaklık için video geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 7'de yer alacak olan Lightning kulaklık için video geldi
Akıllı telefon pazarında yeni modeller önümüzdeki dönem gelmeye devam edecek ve Apple'ın yeni nesiliPhone modelleri de en önemli cihazlar olarak gündemi meşgul ediyor. Apple Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikle iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ya da Pro adı ile gelecek olan iki akıllı telefon modelini resmi olarak duyuracak.



Ancak şunu da belirtmemiz gerekiyor. Bazı kaynaklar Eylül ayında Apple'ın iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro adı ile üç akıllı telefon duyuracağını iddia ederken, güvenilir kaynaklardan @evleaks ise Apple'ın sadece iki model sunacağını belirtmişti.

Apple'ın yeni akıllı telefonlarının hangi özellikler ile sunulacağına dair bilgiler gelmeye devam ederken, en önemlilerinden bir tanesi de 3.5mm ses çıkışına sahip olmayacağı şeklindeydi. Lightning bağlantısına sahip iPhone 7 kulaklıklarının görselleri de bir süre önce gelmişti. ve şimdi de bu kulaklığın videosu ortaya çıktı.

Ayrıca başka bilgilere bakacak olursak eğer, iPhone 7 4.7" büyüklüğünde ve iPhone 7 Plus / Pro da 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerecek. Apple'ın yeni geliştirdiği Apple A10 yonga setinden güç alacak olan modeller ayrıca 2GB / 3GB sistem belleğine sahip olacak ve 32GB'dan 256GB'a kadar dahili veri kapasitesi özellikleri ile sunulacaklar.

Tasarım açısında çok fazla değişiklik beklenmezken, özellikle de anten çizgilerinde farklılıklar görünmekte ve iPhone 6S'e göre daha büyük lens içeren kamera iPhone 7'de yer alırken, ayrıca iPhone 7 Plus / Proda çift arka kamera ile sunulacak.
iPhone 7'de yer alacak olan Lightning kulaklık için video geldi

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Mantıklı ve Güzel OTG İçinde Engel Kalkar Diğer Cihazlardada Bu ŞEkilde.Ama Hoparlörleride Bu Şekilde Dönüştürmeleri Gerek 3.5" Jaklar Kalmalı Komple
 

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
3
Görüntüleme
325
ömer talat katı
TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
262
Haydar
ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
268
TheNightMare.


Üst Alt