5800 kasa oynaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkcan_0

berkcan_0

Üye
    Konu Sahibi
5800 kasa oynaması
2 hafta önce 5800 aldım ama bataryayı ve sim kartnı çıkartıp takana kadar anam ağladı neyse biz asıl soruna gelelim ekranın yanındaki iki adet yükseltili yerler sol taraftaki cıt cıt ediyo biraz daha bastırdığında oynuyo servise vermek istemiyorum bu normalmidir sizce bide xpress music yazısının altında ışık sızıyo
:ağlarım:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Benimde Kasa Esnek bastıdığımda oynuyor sinir bozucu bir durum servise böyle bir durum için verilebilirmi bilmiyorum :bilmm

anil585

anil585

Üye
aynen kardeşim.benimde sol tarafta oynama oluyodu.bence garantilik bi durum yok

zeormayk40

Üye
benim telin soldaki şeriti oynuyor ön çerçevenin soluna bastırınca çıt çıt edio kamera çerçevesi sallanıo ve telin tam altı kulaklık girişinin falan oldugu taraf deilde dier taraf oraya bastırınca da çıt çıt edio artık çok sinirimi bozuo garantiye versem yaparlar mı acaba lütfen yardıım bekliorum

InCo[Nn]U

InCo[Nn]U

Üye
Bende de aynı sorun var birkere düşürmüştm sol alt çıt çıt ediyor telefoncuya götürmedm küçük bişy diye ama gerçktn sinir bozucu... (xpressmusic yazısının altındaki ışık sızması normal arkadaşım)

ccavuss

ccavuss

Üye
Arkadaşlar çıt sesi normal. Esneme payı olarak bırakıldıgını biliyorum.

zeormayk40

Üye
ya bi de telin tam altına basınca hafif çıt çıt edio (kulaklık girişinin falan olduğu yer deilde diğer taraf )b bu normal mi

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Benim Arkadaşta Samsung star var telefon taş gibi imkanı yok oynamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt