5800 Kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozkan994

Üye
    Konu Sahibi
5800 Kapanıyor
s.a Arkadaşlar 5800 red kullanıyorum en son sürüm yuledim ancak bi ara heralde yuklediğim uygulamadan olsa gerek hafıza kartını çıkartmadan açılmıyordu beyaz nokia ekranı gelip kapanıyordu ancak bu sorunu hafıza kartını değiştirerek aştım ancak şimdi de arada bir kapanıyormus gibi oluyor o kapanırkenki nokia yazısı çıkmadan direk siyah ekran gelip ben bir şeye basmadan tekrar açılıyor ama normal açılıştan daha hızlı bir surede açılıyor acaba bunu yaşayan baska kullanıcılarda varmı bir çözümü varmı eğer bir çözümü yoksa servise vereceğim Onada gönlüm razı olmuyor Telefonun neredeyse 1 ay elimden alıcaklar :d: konuya katılan herkeze şimdiden teşekkürler

omur654

Üye
bende de olmuştu. Ev ekranını kısayol çubuğundan rehber çubuğuna aldım. düzeldi şimdilik. e posta hesabı eklemiştim. belki ondan yapar diye düşündüm. saygılar

ozkan994

Üye
    Konu Sahibi
bende de olmuştu. Ev ekranını kısayol çubuğundan rehber çubuğuna aldım. düzeldi şimdilik. e posta hesabı eklemiştim. belki ondan yapar diye düşündüm. saygılar

bu Kısayol çubuğundan rehber çubuğuna alma işlemi nasıl yapılıyor :d::naughty: onu bi anlayamadım :)detayla anlatım yapabilirmisin

tago1907

Üye
Menü>Ayarlar>Kişisel>Ev ekranı>Ev ekranı temasın'dan
-Rehber cubugu (bunu secmeni tavsiye etmis arkadas)
-Temel
-Kısayol cubugu
Saygılar...

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkür Bekliyorum:)

orhaan48

orhaan48

Üye
soft format at geçiyor

JayJayyy

Üye
hard format at.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
yazılımı tazele...bişi kalmaz...aynı sorun bendede oldu film falan seyrederken kapanıyordu flashı tazeledim sorun falan kalmadı...

selo2300

Üye
bence bataryadan oluyor temas etmiyo orayı bi temizle diyorum

ozkan994

Üye
    Konu Sahibi
ama bataryada temassızlık olsa kendi kendine tekrardan açılırmı acep :allalla:

keremkurt35

Üye
Bendede Aynı Problem Oldu Kardeş Götürdüm Telefoncuya Uyku modunda Bu Dedi Ayarı Var En Yakın Bayiye götür

OğuzcanAbi

Üye
servise wer gitsin

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada uyku modu nasıl oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...