5800 ile s8500 wave takası:?:( ve kafa karışıklıkları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
5800 ile s8500 wave takası:?:( ve kafa karışıklıkları
Öncelikle Selamlar

bende 5800xm var(işlemci hızı çok can sıkıyor telefon 434 mhz işlemciye sahipken 192 mhz de çalışıyor:S) ve bu aralar takip ettiğime göre s8500 wavelerin ikinci el piyasası çok düştü bizim burada 450 ile 500 arası ve bi tanıdığım telefoncu 475 e bırakıyor diyorum ki 5800 xm i satayım
(350 ye net alıcım var satma işi kolay telefonum kız gibi bir telefon çok temiz aldığım günden beri yere düşmedi hep kılıfla kullandım) üzerine az koyup s8500 wave alayım birde bir fikrim daha var bu s8500 ü biraz kullanayım eğer telefoncuya n900 gelirse üzerine biraz daha koyup n900 alayım diyorum ne dersiniz görüşlerinizi bekliyorum

Uruloki

Uruloki

Üye
N900 gelirse direk al kalitesi tartışılmaz bence ama sen bilirsin tabi ama planın güzel 5800 sat S8500 al sonra sat N900 al iyi plan uygula derim

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Plan iyi uygula. S8500 temizse ve onu alma şansın varsa 5800'ı bırak ve onu al. N900 gelirse S8500'ü bırak onu al. Daha kralı yok zaten onu değiştirsen kaç yazar.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında plan direk n900 almakt telefoncuda bi n900 vardı bal dök yala temizliği öyle temizdi çok güzel cihazdı jelatini filan duruyordu çiziksizdi kasası 550 istiyordu daha da düşerdi o gümbürtüye gitti tele baktık ertesi gün satılmış işte şans nasip kısmet:S s8500 e gelince yakından incelemedim adamın sattığı telefonu ama ekran temiz kasada hafif küçük çizikler var galiba zaten yakında gene uğrayacağım büyük ihtimal alırım wave i bi konuda anlaşabilirsek plan şöyle:

gideceğim telefoncuya Usta ben bu telefonu alırım yanlız eğer yarın öbür gün n900 gelirse sen bu telefonu sattığın fiyattan geri alırsan(yani geri alırsa sattığı fiyattan o zaman da n900 e terfi ederim.)

Büyük ihtimal kabul eder çünkü iyi bir esnaf geçenlerde Macbook Pro Aldık Kendisinden.

Cevaplarınız İçin Teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

N900 gelirse direk al kalitesi tartışılmaz bence ama sen bilirsin tabi ama planın güzel 5800 sat S8500 al sonra sat N900 al iyi plan uygula derim

N900 işte şuan elinde olsa affetmeyeceğimde şuan yok kendisin de:(

kuvars10

Üye
Al sat ekonomiye can ver:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt