5800 İle ilgili bi kaç soru Yardım ltfnn !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gaara_tr

Üye
    Konu Sahibi
5800 İle ilgili bi kaç soru Yardım ltfnn !!!
meraba arkadaslar telefonu aldım ama bir kaç aklımda soru var yardım ederseniz sevinirim ;
-5800 da kaç nesıl var ve bunu nasıl anlarız.
-5800 da bu nesıllere gore kutu içerikleri
-Son olarakta bende tv ye baglama aparatı telefon kabı stand benzerı seyler cıkmadı

yardımlarınz ıcın sımdıden tesekkurler ...

:bilmem::bilmem::bilmem::bilmem:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefon çıkalı bir sene olmadı,nesil diye birşeyi yok..sürüm güncellendi en fazla..sen kampanyalı üründen aldığın için onları telefonun fiyatı ucuz olsun diye koymamışlar..

gaara_tr

Üye
    Konu Sahibi
yok ben 729 a almıstım :S

Progressivity

Progressivity

Üye
seninki ilk çıkanlardandır o zaman şimdi fiyatı 530larda ve siyah rengi yeni çıktığı için daha sorunsuz oldğu söyleniyor

gaara_tr

Üye
    Konu Sahibi
Yok bnm ki hem siyah hemde 729 tlye alındı :S ama kutu içeriinde tv kablosu v.s cıkmadı :s

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
bnmki kırmızı 1 hafta önce aldım hem tv kablosu yok hemde kenarından karanlıkta ışık sızması war.servise götürsem yenisini verirlermi

Utku

Utku

Üye

psycoze

Üye
bende 4 gün önce aldım bende de cıkmadı son sürümlerde(550 lira civarı satılanlarda) ckmıomus kılıf , tv kablosu ve stant verilmiomus

Utku

Utku

Üye
benimkinin sürümü kendisinde yüklüydü v30.0.011

Mcq.

Üye
abıler bana bı yardımcı olurmusnz ya ben ınternete msn ye gıremıyorum 5800 aldım yenı 10 gun oldu bu konularla ılgılı hıcbı bılgım yok bana burdan veya msn den yardımcı olabılrımsınız ? kenan.mcq@hot msn adresım yardım bekliyorum hayırlı bayramlar.

ldren

ldren

Üye
s60 v kac oluyo bu makınee

fonbir

Üye
abıler bana bı yardımcı olurmusnz ya ben ınternete msn ye gıremıyorum 5800 aldım yenı 10 gun oldu bu konularla ılgılı hıcbı bılgım yok bana burdan veya msn den yardımcı olabılrımsınız ? kenan.mcq@hot msn adresım yardım bekliyorum hayırlı bayramlar.

Biraz ayrıntı verin. Ne gibi sorun yaşıyorsunuz. Ovi Store'da çok güzel Windows Live Messenger uygulaması var onu deneyin.

Ya da web üzerinden eBuddy servisini kullanarak MSN hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Progressivity

Progressivity

Üye
arkadaşa yardımcı oldular zaten ama aynı şeyi açılan konunun ne oldğuna bakmadığı için her yere yazmış saolsun

gaara_tr

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefonu 729 tlye aldım 1 ay olmuyor siyah rengi arkadaslar içinden stand tv kablosu v.s cıkmadı 529 olmadan once aldım gayet memnunum ama tv kablosu cıkması gerekıyormuydu :S aldıgım yere sordum onları artık koymuyolar dedı ama 529 luklar ıcın mı dedı anlayamadım :S

Progressivity

Progressivity

Üye
529'luklarda evet paket içeriği kısıtlı ama bu aldığın yere göre de değişir mesela 729'a da alsan onlar paket içeriği kısıtlanmış olanları sana o fiyattan satmış olabilirler çünkü bu telefonun fiyatı çok değişti şimdide farklı yerlerde çok farklı fiyatlarla satılıyor

gaara_tr

Üye
    Konu Sahibi
cok tskr ederım blglndrdgınız ıcın umarım ayrı magzalarda tv kablosunu bulabılırım herkese tskrler ..

hus_eyn

Üye
Herkese iyi akşamlar benim de bir sorum olacak 5 gün önce samsunda 520 Tl ye aldım 5800 wifi ile nasıl internete baglanabilirim ve arkdaşların bazı dedikleri hatalarda benim tlf dada var mesala karanlıkta sag üst taraftan çok hafıf sızdırıyor ışık bu bir hata mı ne anlamadım dip not ( MAvi renk ) ve sürüm v31. bilmem ne yazıyor birde ovi maps ne oluyor pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

guylian

guylian

Üye
Herkese iyi akşamlar benim de bir sorum olacak 5 gün önce samsunda 520 Tl ye aldım 5800 wifi ile nasıl internete baglanabilirim ve arkdaşların bazı dedikleri hatalarda benim tlf dada var mesala karanlıkta sag üst taraftan çok hafıf sızdırıyor ışık bu bir hata mı ne anlamadım dip not ( MAvi renk ) ve sürüm v31. bilmem ne yazıyor birde ovi maps ne oluyor pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Eğer internete girmek istediğin yerde kablosuz modem warsa ve şifresini biliyorsan Menü - ayarlar - bağlantı - kablosuz wlan yazan yere gir orda modem ismi olması gerek ordan bağlanıp wlan ile nete gireblirsin . O ışık sızdırması için yapacaın bişey yoq diye biliyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt