1- Şimdi telefona et ile dokunuyorum (deri ile) işlemiyor. Tırnağımla dokunursam yada kalemiyle dokunursam işliyor. Çok kötü. Hiç seri olamıyorum. Dokunma ayarını deriye çeviren bir özellik yada uygulama varmı ?
2-Telefondan arkadaşlarıma da aldırdım. 2-3-4 kişiyle oynayabileceğimiz çok oyunculu oyunları nerden bulabilirim? Sitede varmı.
3-Telefona arada sırada garip birşey oluyor. Ekranın sağ tarafında pembe çizgiler çıkıyor. Tamamen kararıyo ekran. Sonra kapanıyor. Otomatik tekrar açılıyor . Pin kod istemeden direk ana menüye geri dönüyor. ?
Çok teşekkürler. Lütfen bakın.
bilgiğim kadar cevaplayacagım
1. evet ekran kapasitif ekran olmadıgı için parmak tam işlemez rezistif olduğu için herşeyle işler.. en iyi yolu v52 ye geçtikten sonra aşırı derecede dokunmatik arttı yani ben şuan parmakla kullanıyorum hepsini işliyor... hackli cfwlerde daha fazla...
2. evet tabi ki var ama ben 2 kişilik biliyorum fakat 4 oyunculu oynanan da vardı ismini unuttum kusura bakma... en basitinden yarış oyunu var telefonda o 2 kişilik oynanıyor... 2. tercih ise raging thunder 3.sü boince boing battle ovide var süper oyun 2 kişilik oynanıyo...
3. telefon kendi kendini resetliyor... bunun tek çaresi hard format o da telefon kapalıyken yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu ve en sonunda açma tuşuna beraber uzunca bas pin isteyene kadar bırakma..
bu kadar biliyorum eğer yardımcı olduysam bi teşekkür yeter