Rootsuz orjinal Note 2 açılmıyor!!! Acil yardım lütfen!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ukkase

Üye
    Konu Sahibi
Rootsuz orjinal Note 2 açılmıyor!!! Acil yardım lütfen!!!
Selam, cihazım rootsuz orjinal romlu kullanıyorum garantisi gitmesin diye; dün minecraft indirdim blackmart alpha ile, 2-3 saat oynadıktan sonra(arada şarja takıp çıkardım) şarj bitiyor(%15) uyarısı verdi, yarım saate varmadan ekran ışığı azaldı ve telefon kapandı. tekrar şarja taktım pil simgesi çıkıp altında yuvarlak yükleniyor simgesi çıkıp kapandı. Sonra hiç bi tuşa cevap vermedi. pilini çıkarıp taktım yine değişmedi. sonra pilini çıkarıp 1 saat ayrı tuttum taktım olmadı, sabaha kadar şarjda kaldı sabah baktım yine aynı. Şarja takınca boş pil simgesi geliyor sonra kapanıyor. usbli kendi şarj aletini kullanıyorum. şarj aletinde sorun yok wave telefonumu dolduruyor. download mode aldığımda ses kısmaya basıp tekrar başlat diyorum o zaman açılıyor ama ya hemen pil boş diye kapanıyor yada donup kalıyor. bir kere açıldı advanced mobile care programı şarj aletini çıkarın pil dolu dedi ama aynı anda android sistemi pil kritik düzeyde hemen şarj edin dedi. Ne yapacağımı bilemedim yardım lütfen.
 


ardakan12

ardakan12

Üye
Baska bi batarya ile ac kesin acilir.
 
guneylim

guneylim

Üye
başka batarya falan sökmez artık senin işletim sistemi karışmış biraz sadece format atsan yeter ses açma tuşu menü tuşu power tuşu aynı anda basılıyken aç çıkan menüde ses tuşundan aşağı reset data factory gibi yazan yere gel power tuşuyla onayla ince yazılar akmayı bitirince tekrar power tıkla telefon yeniden başlayacaktır sorun kesinlikle hallolmuş olacaktır olmazsada bana msj at mutlaka hallederiz
 

ukkase

Üye
    Konu Sahibi
Format attım olmadı. Şarj kablosu takılıyken şarj oluyor görünüyor ama şarj olmuyordu. Garantiye verdim, parça değişecekmiş.
 


Üst Alt