5800 ile ilgili 2 tane soru soracağım. Lütfen bakınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nurborden

Üye
    Konu Sahibi
5800 ile ilgili 2 tane soru soracağım. Lütfen bakınız.
1- Şimdi telefona et ile dokunuyorum (deri ile) işlemiyor. Tırnağımla dokunursam yada kalemiyle dokunursam işliyor. Çok kötü. Hiç seri olamıyorum. Dokunma ayarını deriye çeviren bir özellik yada uygulama varmı ?

2-Telefondan arkadaşlarıma da aldırdım. 2-3-4 kişiyle oynayabileceğimiz çok oyunculu oyunları nerden bulabilirim? Sitede varmı.

3-Telefona arada sırada garip birşey oluyor. Ekranın sağ tarafında pembe çizgiler çıkıyor. Tamamen kararıyo ekran. Sonra kapanıyor. Otomatik tekrar açılıyor . Pin kod istemeden direk ana menüye geri dönüyor. ?

Çok teşekkürler. Lütfen bakın.

jeshogh

jeshogh

Üye
oyunları forumda bulabilirsin ekran kararması v.b sorunlar genellikle herkeste görülüyor...

fedata

fedata

Üye
1-kardeşim öyle bi ayrlama ne yzaıkki yk 5800 da..
2-oyunları burdan bulabilirsin bi bakın
3-ekranın kararması normaldir bazen kendisi kapanabiliyor bu da normal..

nurborden

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)

Dream0ver

Üye
1- Şimdi telefona et ile dokunuyorum (deri ile) işlemiyor. Tırnağımla dokunursam yada kalemiyle dokunursam işliyor. Çok kötü. Hiç seri olamıyorum. Dokunma ayarını deriye çeviren bir özellik yada uygulama varmı ?

2-Telefondan arkadaşlarıma da aldırdım. 2-3-4 kişiyle oynayabileceğimiz çok oyunculu oyunları nerden bulabilirim? Sitede varmı.

3-Telefona arada sırada garip birşey oluyor. Ekranın sağ tarafında pembe çizgiler çıkıyor. Tamamen kararıyo ekran. Sonra kapanıyor. Otomatik tekrar açılıyor . Pin kod istemeden direk ana menüye geri dönüyor. ?

Çok teşekkürler. Lütfen bakın.

bilgiğim kadar cevaplayacagım

1. evet ekran kapasitif ekran olmadıgı için parmak tam işlemez rezistif olduğu için herşeyle işler.. en iyi yolu v52 ye geçtikten sonra aşırı derecede dokunmatik arttı yani ben şuan parmakla kullanıyorum hepsini işliyor... hackli cfwlerde daha fazla...
2. evet tabi ki var ama ben 2 kişilik biliyorum fakat 4 oyunculu oynanan da vardı ismini unuttum kusura bakma... en basitinden yarış oyunu var telefonda o 2 kişilik oynanıyor... 2. tercih ise raging thunder 3.sü boince boing battle ovide var süper oyun 2 kişilik oynanıyo...
3. telefon kendi kendini resetliyor... bunun tek çaresi hard format o da telefon kapalıyken yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu ve en sonunda açma tuşuna beraber uzunca bas pin isteyene kadar bırakma..

bu kadar biliyorum eğer yardımcı olduysam bi teşekkür yeter :)

mertdinler

Üye
"kapasitif" ekran taktırabilirmiyiz ona uygun ? bende bu özelliğinden şikayetcym...

Dream0ver

Üye
"kapasitif" ekran taktırabilirmiyiz ona uygun ? bende bu özelliğinden şikayetcym...

bu şey imkansız ötesi birşey... maalesef rezistif değiştirilemez... ben memnunum hele de v52 ye geçtikten sonra ekran daha hassas olmaya başladı...

mertdinler

Üye
bu şey imkansız ötesi birşey... maalesef rezistif değiştirilemez... ben memnunum hele de v52 ye geçtikten sonra ekran daha hassas olmaya başladı...

Telefonu yeni almştm bu ayın 5inde .. zatn alır almaz güncellemeyi yapmıştım. farkına varmadım açıkçası ama bugn bir tane çock çarptı telefn elmden fırladı dokunmatk felç oldu... artık yumruk atsamda işlemyr kvk ya vercm yarn...

Dream0ver

Üye
Telefonu yeni almştm bu ayın 5inde .. zatn alır almaz güncellemeyi yapmıştım. farkına varmadım açıkçası ama bugn bir tane çock çarptı telefn elmden fırladı dokunmatk felç oldu... artık yumruk atsamda işlemyr kvk ya vercm yarn...

yine de az da olsa tepki süresi hızlanmış dokunmatik arttırılmış... artık sanssızmışsn kardeş kvk yapar kesin para felan istemezler :oke: benim telefonu da versem mi ya arka kapağın dişleri kırıldı sonra kasada çizik war yaparlar mı acaba :D

mertdinler

Üye
yine de az da olsa tepki süresi hızlanmış dokunmatik arttırılmış... artık sanssızmışsn kardeş kvk yapar kesin para felan istemezler :oke: benim telefonu da versem mi ya arka kapağın dişleri kırıldı sonra kasada çizik war yaparlar mı acaba :D
Bu Yoruma Bak....

delicoban03

Üye
deri ile çalışmasını istiyosan x 6 alıcaksın 5800 resiztif üzerinekuvvet uygulayınca işliyor x6 patmak ısısıyla calışıyor nokya x 6ltıya insan deridinde başka hiç bişey işlemez ekranı kapasitif çünki

--Usta--

--Usta--

Üye
cevap 1--) bende telefonuma el ile dokunuyorum fakat dediğin gibi bi aksaklık olduğu falan yok
cevap 2--) 5800 da coklu oyunculu oynanan oyunlar pek mevcut değil (hiç yok demiyorum)
cevap 3--) 5800 ın rami yetersiz olduğu için telefonu çok kasarsan reset atar öyle
:oke::oke::oke:

mertdinler

Üye
5800 a 1024 lük ram taktırsam olur mu :D
ona uygun varsa taktrm 1 tane :D pc gibi olsn :D

pasha14

pasha14

Üye
Telefonunu güncelleyip ekran ayarlarından kalibrasyon ayarını parmağınla yapacaksın arkadasım. İlk aldığımızda kalibrasyon ayarlarını aldığımız yer kalem ile yapıyor sen parmağın ile bir daha yap.

Sitemizde herşey mevcut biraz araştırma yeterli. :oke:

Telefonu çok kasıyorsun demektir ram yetmediği süreçte telefona restart atar ve açık olan tüm uygulamalarını kapatır. Bu eğer çok sık olmuyorsa endişe edecek birşey yok. Sık oluyorsa garantiye göstermen iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt