5800 Sensör ve Mesaj Sorunu Yardım Lütfen . . .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
5800 Sensör ve Mesaj Sorunu Yardım Lütfen . . .
1-Sensör Sorunu:
Arkadaşlar ben 2-3 hafta önce köydeydim. Oralarda çok toz vardı. Sensör arada bir ekranı döndürmüyordu. Döndürme kontrolleri açık olduğu halde. Sonra telefonu yere düşürdüm. Tozun toprağın içine. Daha sonra bu sorun artmaya başladı. Artık baktım sensör çalışmıyor. Telefonu kapatıp açınca düzeliyordu. Neyse 2 gün önce telefona cfw yükledim. Sorun daha çok arttı. Bazen telefonu restartlayınca da sensör ekranı döndüremiyordu. Bugün telefonu ne kadar restartladıysam da düzelmedi:ağlarım: Hard Format'ı denemedim. Eğer işe yarar bir çözüm çıkmazsa bu konudan onu deneyeceğim ama düzeleceğini sanmam.:ağlarım: Lütfen Yardım Edin!! ! !!
2-Mesaj Sorunu:
Bu ise 2 gün önce forumu dolaşıyordum. Birisi yazmış: Mesaj yazarken boşluk bırakınca bir önceki kelimeden bir harf siliniyor diye. Onu okudum 2 saat sonra aynısı başıma geldi:dry:Halka filmine benzedi bu yaw.:ağlarım: Lütfen Bi Çözüm Bulun Bu İki Soruna. . . Şimdiden Teşekkür ederim:vur

baya1994

baya1994

Üye
muhtemelen sensör bozulmustur içinde yay sistemi var o bozuldu heralde garanti yapar onuda ama cfw kurmussun tekrar orjinal yazlımı kur öğle gönder
2.soruda cfw den kaynaklanıyor bendede oluyordu baska cfw kurdum ama hala bakmadım o olay cözülmüşmü diye

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
Peki saol Allah razı olsun. Okul açılınca yollamayı düşünüyodum kesinleşti artık. 2. Sorun cfwden demişsin ama cfwden oncede vardı. Neyse çok da onemli değil bu. Bazen oluyor. Tekrar teşekkür ederim . . .

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Garantiye gönder bi baksınlar 2. Mi oluyor gönderişinin

osmanakan

Üye
Arkadaşım eğer 2. sorunu facebookta yaşıyorsan o telefondan kaynaklanan bişey değil.

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
Hayır. Bidaha gönderirsem 3 olacak. 2. Sorunu daha çok facebookta yaşıyorum ama bazen mesajlarda da oluyor. . .

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
sorunlar düzeldi arkadaşlar.
mesaj sorunu facebooktan kaynaklanıyormuş,
sensör sorunu ise aio patch yüklemiştim hiç okumadan tüm özellikleri aktif etmiştim,
meğer ondanmış. bi tanesi sensörü kapatıyomuş, düzelttim :oke:
konu kapanabilir :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt