5800 için WARSPEAR ONLİNE / Aksiyon dolu Bir RPG / Hiç biyerde bulamassın .!!!

Sponsorlu Bağlantılar

kahraman154

Üye
Us saphire'deyim pm yumyuumtr yardım edecek var mı

Hemen ark eklicem yeni okcu açtm onla, dğerleri dolu. Adım buraktrtr,xburak,xxxxtrxxxx ekleyin her türlü yardm ederm para hariç bendede para yok :)

mmmppp4050

Üye
arkadaşlar 5800a oyunu yükledim hattım avea ama bi türlü internet bağlantısı kuramıyor lütfen biri yardım etsin :(

kahraman154

Üye
Erişim ismini internet yap.

kahraman154

Üye
aveayı tam bilmiyorum. Ama heralde bağlantıdan bi erişin noktasını düzenle erişim ismini internet yap.

kahraman154

Üye
internette araştır "avea internet ayarları" diye kesin bulursun

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Kardeş yine olmadı ya :s

- - - Eklendi - - -

Kardeş yine olmadı ya :s

kardeş niye ki setting wizard a gir ordan net ayarlarını yap

- - - Eklendi - - -

Hala olmazsa söyle ben sana ayarları veririm

AnKaRaLi dıablo

AnKaRaLi dıablo

Üye
sakın yuklemeyin:yuru:dehset bagimlılık yapıo:yuru:2.seneme gircem oyunda:yuru:unutmayalım VERY:tşk:

abdulsamettopra

Üye
türkçe yok mu

lider63

lider63

Üye
tesekkürler :oke:

Mobinazmi

Üye
bende oynuyorum çok güzel oyun yeni uptade çıktı cadılar bayRAMINA ÖZEL GRAFIKLER SUPER OLDU GELIN EU EMARLD DA HER TÜRLÜ YARDIMCI olunur bende 19lwl paladınımı satıyorum uygun fiyata

ef22batu

Üye
yüklerken sertifa kısıtlaması diye bi hata alıyorum nedeni bilen var mı

m.d.atılgan

Üye
sertifika kısıtlaması diyo yaw :S

kahraman154

Üye
Beyler eu emeraldda türk az hem oyunda türklerin modu us-saphirede. Bende ordaym 15bd ve 14 druidm var. 12ye kadarki bossları tek keseblyrum black uni dahil beni blenler blir oyunda adm BURAKTRTR VE XBURAK para dışnda her knuda yardm edrm

x1osman1x

Üye
Teşekkürler

moran12

Üye
arkadaslar oyuna grdim ama uye olamıyorum ne yapmam lazım

lider63

lider63

Üye
adam gıbı online olan turk oyunu olsa.. :hmmm Boyle oyunlara gırınce 5-6 levelde kalıyorum :vur

Bahaxi

Bahaxi

Üye
adam gıbı online olan turk oyunu olsa.. :hmmm Boyle oyunlara gırınce 5-6 levelde kalıyorum :vur

Ne alaka kardeşim o birazda senin yeteneğinle ilgili.anrufen online oynamak istersen sana her türlü yardımcı olabilirim.oyun skiller grafikler vs..açısından diğerlerin den çok üstün durumda tek sorunu çince ama alışıyosun onada :)

Cyber1997

Cyber1997

Üye
War spearın kendi sitesinden indirin ingilizce gelio versiyonu son sürüm Bu arada Ru-rubyde elflerde 13 levelim başlayanlar için yardım edebilirim

Üst Alt