Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 için WARSPEAR ONLİNE / Aksiyon dolu Bir RPG / Hiç biyerde bulamassın .!!!
kardeş niye ki setting wizard a gir ordan net ayarlarını yap
- - - Eklendi - - -
Hala olmazsa söyle ben sana ayarları veririm
AnKaRaLi dıablo
Üye
sakın yuklemeyin:dehset bagimlılık yapıo:2.seneme gircem oyunda:unutmayalım VERY
abdulsamettopra
Üye
türkçe yok mu
lider63
Üye
tesekkürler
Mobinazmi
Üye
bende oynuyorum çok güzel oyun yeni uptade çıktı cadılar bayRAMINA ÖZEL GRAFIKLER SUPER OLDU GELIN EU EMARLD DA HER TÜRLÜ YARDIMCI olunur bende 19lwl paladınımı satıyorum uygun fiyata
ef22batu
Üye
yüklerken sertifa kısıtlaması diye bi hata alıyorum nedeni bilen var mı
m.d.atılgan
Üye
sertifika kısıtlaması diyo yaw :S
kahraman154
Üye
Beyler eu emeraldda türk az hem oyunda türklerin modu us-saphirede. Bende ordaym 15bd ve 14 druidm var. 12ye kadarki bossları tek keseblyrum black uni dahil beni blenler blir oyunda adm BURAKTRTR VE XBURAK para dışnda her knuda yardm edrm
x1osman1x
Üye
Teşekkürler
moran12
Üye
arkadaslar oyuna grdim ama uye olamıyorum ne yapmam lazım
lider63
Üye
adam gıbı online olan turk oyunu olsa.. Boyle oyunlara gırınce 5-6 levelde kalıyorum
Ne alaka kardeşim o birazda senin yeteneğinle ilgili.anrufen online oynamak istersen sana her türlü yardımcı olabilirim.oyun skiller grafikler vs..açısından diğerlerin den çok üstün durumda tek sorunu çince ama alışıyosun onada
Cyber1997
Üye
War spearın kendi sitesinden indirin ingilizce gelio versiyonu son sürüm Bu arada Ru-rubyde elflerde 13 levelim başlayanlar için yardım edebilirim