Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 için WARSPEAR ONLİNE / Aksiyon dolu Bir RPG / Hiç biyerde bulamassın .!!!
Sponsorlu Bağlantılar
FeNCe
Üye
teşekkürler güzel oyun ...
salur38078
Üye
teşekkürler
tusubasa
Üye
bu oyunda hile yok mu?
tenderly
Üye
5800 kullanıyorum oyunu ovi den ve orjinal download sitesinden yükledim vodafone net paketini kullanıyorum id pasword girdikten sonra "Could not connect to server" yazısı geliyor. Acaba sorun telefondan mı...?
beykozlu_emre
Üye
LeveL nasıL atLanıyo LeveL 2 de kaLdım
xxsaverxx
Üye
Artık Legionn abimiz sayesinde Türkçe forumumuzda var! Lütfen katkıda bulunun oyun çok gelişti. Forum.warspear-online.com sayfanın ortalarında resmi forumumuz.
5800 kullanıyorum oyunu ovi den ve orjinal download sitesinden yükledim vodafone net paketini kullanıyorum id pasword girdikten sonra "Could not connect to server" yazısı geliyor. Acaba sorun telefondan mı...?
Bir daha deneyin. Internet bağlantınızı kontrol edin. Görev yaparak level atlanıyor.
Xanymore
Üye
Bu oyunda sadece görevle kasılıyomuş ama
lider63
Üye
arkadaşlar 3 gün oynadım play deyince connecting de takılıyo
mucahitherken
Üye
Bu oyun yaratıkla da kasılsın varya başndn kalkmam.
sekajmer
Üye
ARKADAŞLAR WARSPEAR ONLİNE TÜRKİYE FAN SİTESİ AÇILDI..! OYUNA YENİ BAŞLAYANLARA ÇOK YARARI OLACAĞINDAN EMİNİM BEN ŞAHZEN BEĞENDİM -WarSpear OnLine TürK Fan Site- =>>
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kahraman154
Üye
Benim 15lvl bdm ve 12lvl druidim var satılıktır. Alanlar bana ulaşsn
sekajmer
Üye
Warspear Online Türk Web Sitesi Açıldı ! WarSpear Online Turkey FAN Page !
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Warspear Online Türk Web Sitesi Açıldı ! WarSpear Online Turkey FAN Page ! http://www.warspearonline.tr.gg
ConnorKenway
Üye
Bu kadarda iafı atmayın neresi aksiyon dolu ki hiç türk yok yabancı kendi kendine sıkılıyon
kahraman154
Üye
arkadaşm sen başka svye gtmişsn benm ark listem dolu hep türk. Benm listemde olmayan daha çok türk var.
ConnorKenway
Üye
hangi sv
malatyas
Üye
Yüklenemiyor. Sertifika tarafından desteklenemiyor. Hatası alıyorum sorun nedir ki acaba. Teşekkürler