5800 için WARSPEAR ONLİNE / Aksiyon dolu Bir RPG / Hiç biyerde bulamassın .!!!

Sponsorlu Bağlantılar

FeNCe

Üye
teşekkürler güzel oyun ...

salur38078

salur38078

Üye
teşekkürler

tusubasa

Üye
bu oyunda hile yok mu?

tenderly

Üye
5800 kullanıyorum oyunu ovi den ve orjinal download sitesinden yükledim vodafone net paketini kullanıyorum id pasword girdikten sonra "Could not connect to server" yazısı geliyor. Acaba sorun telefondan mı...?

beykozlu_emre

beykozlu_emre

Üye
LeveL nasıL atLanıyo LeveL 2 de kaLdım :(

xxsaverxx

Üye
Artık Legionn abimiz sayesinde Türkçe forumumuzda var! Lütfen katkıda bulunun oyun çok gelişti. Forum.warspear-online.com sayfanın ortalarında resmi forumumuz.

- - - Eklendi - - -

5800 kullanıyorum oyunu ovi den ve orjinal download sitesinden yükledim vodafone net paketini kullanıyorum id pasword girdikten sonra "Could not connect to server" yazısı geliyor. Acaba sorun telefondan mı...?
Bir daha deneyin. Internet bağlantınızı kontrol edin. Görev yaparak level atlanıyor.

Xanymore

Xanymore

Üye
Bu oyunda sadece görevle kasılıyomuş ama

lider63

lider63

Üye
arkadaşlar 3 gün oynadım play deyince connecting de takılıyo

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Bu oyun yaratıkla da kasılsın varya başndn kalkmam.

sekajmer

sekajmer

Üye
ARKADAŞLAR WARSPEAR ONLİNE TÜRKİYE FAN SİTESİ AÇILDI..! OYUNA YENİ BAŞLAYANLARA ÇOK YARARI OLACAĞINDAN EMİNİM BEN ŞAHZEN BEĞENDİM -WarSpear OnLine TürK Fan Site- =>>

kahraman154

Üye
Benim 15lvl bdm ve 12lvl druidim var satılıktır. Alanlar bana ulaşsn

sekajmer

sekajmer

Üye
Warspear Online Türk Web Sitesi Açıldı ! WarSpear Online Turkey FAN Page !

- - - Eklendi - - -

Warspear Online Türk Web Sitesi Açıldı ! WarSpear Online Turkey FAN Page ! http://www.warspearonline.tr.gg

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Bu kadarda iafı atmayın neresi aksiyon dolu ki hiç türk yok yabancı kendi kendine sıkılıyon

kahraman154

Üye
arkadaşm sen başka svye gtmişsn benm ark listem dolu hep türk. Benm listemde olmayan daha çok türk var.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
hangi sv

malatyas

Üye
Yüklenemiyor. Sertifika tarafından desteklenemiyor. Hatası alıyorum sorun nedir ki acaba. Teşekkürler

kahraman154

Üye
us saphire

- - - Eklendi - - -

Yüklenemiyor. Sertifika tarafından desteklenemiyor. Hatası alıyorum sorun nedir ki acaba. Teşekkürler

Teline reset attğndaki tarihi simdiki tarih olarak değiştir sorun dùzelir. Mesela benimki 01.01.2011

ahmetuluçay

Üye
us saphire

- - - Eklendi - - -

Teline reset attğndaki tarihi simdiki tarih olarak değiştir sorun dùzelir. Mesela benimki 01.01.2011

bir de ben son sürüm indirdim, üyelik alacağım bi türlü alamadım bağlanıyor diyor belli bir süre sonra hata geliyor. Turkcell mobil net kullanıyorum

kahraman154

Üye
türkcelli hiç bilmiyorum. Hata belki üyelikle ilgilidr herşeyi doğru yaptğndan emin ol'.

ahmetuluçay

Üye
Us saphire'deyim pm yumyuumtr yardım edecek var mı

Üst Alt