5800 İçin TTPOD Signed yapıp uploadlayabilirmisiniz..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
filozof2147

filozof2147

Üye
    Konu Sahibi
5800 İçin TTPOD Signed yapıp uploadlayabilirmisiniz..
Selam arkadaşlar.......Malum 5800 hack işlemi biraz uzun ve karışık...TTPOD'un 5800 modelinde çalışacak SİGNED sürümünü kullanan,imzalayan ya da bulan biri varsa hayrına verebilir ya da yükleyebilir mi...Şimdiden teşekkürler..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
başkasının imzaladığı bir programı siz kuramazsınız, telefonunuz için sertifika almalısınız, ancak genel sertifika ile imzalanmış uygulamalar kurulur başka türlü kuramazsınız..

furkan5800

furkan5800

Üye
Bencede..

berkcan_0

berkcan_0

Üye
orjinal müzik çalardan ne farkı var birde hack yapmanın neresi karışık

filozof2147

filozof2147

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için Teşekkürler..

Elbette farkları mevcut orjinal oynatıcıya göre..Gerek kullanım gerekse görsel..Açıkçası sadece TTPOD'u kurmak istiyorum..Bir kaç tane de temasını yükledim mi tamamdır..Ve bir program için hack olaylarını girmek istemiyorum..Sitede internetten sertifika işlemini anlatan bir konu gördüm ama bana pek güvenilir gelmedi...En kısa yoldan bu işi halledebilmem ya da sertifika almam için ne yapmam gerekir ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
dediğim gibi sertifika almadan başka çare yok, güvenme meselesi gereksiz çünkü o sitelerden milyonlarca insan sertifika alıyor..

filozof2147

filozof2147

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi sertifika almadan başka çare yok, güvenme meselesi gereksiz çünkü o sitelerden milyonlarca insan sertifika alıyor..

Ne idüğü belirsiz Çin sitelerine açıkçası İMEİ numarasını yazmak bana mantıklı gelmiyor piyasa daki binlerce klon çin telefonlarını düşününce...Neyse teşekkürler..

maktama

maktama

Üye
Ne idüğü belirsiz Çin sitelerine açıkçası İMEİ numarasını yazmak bana mantıklı gelmiyor piyasa daki binlerce klon çin telefonlarını düşününce...Neyse teşekkürler..
2 seçeneğiniz var: Haclemek ya da sertifika almak. İkisini de beğenmiyorsanız yapacak birşeyiniz kalmıyor.

microbic555

Üye
sertifikalamak işe yaramadı ttpod da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt