5800 için hangi kılıfı seçmeliyim?

Sponsorlu Bağlantılar

^^Positive^^

Üye
Arkadaşlar 5800 ın yanında ufak bir çizik gördüm bugün kılıf almayı düşündüm sizce en iyi kılıf hangisidir?Ve nerelerde satıldığınıda söylerseniz.. :bilmm

Ben orjinal kılıfını kullanıyorum çok memnunum ön tarafta delikler var terlemeyi önlüyor... deri kılıflarda terleme yapıyormuş telefon(arkadaş dedi)...

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Tamam peki siz ekranını nasıl siliyorsunuz kirleniyor baya.

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
gözlük camı silme bezi ile :D

^^Positive^^

Üye
evet ya gözlük cam bezi ya da mikrofiber bez var bende onunla..

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

Kingmortall

Kingmortall

Üye
10 15 milyon ver telefoncularda içi pamuk yün olan kılıflar var al tepe tepe kullan :ehe

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Benim aradığım da onlardan her telefoncuda bulunmuyor fakat

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
cep telefoncu pasajı var ankarada sorunun çözülür o pasaja girdinmiydi tamamdır ist var mı bilmiyom

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
cep telefoncu pasajı var ankarada sorunun çözülür o pasaja girdinmiydi tamamdır ist var mı bilmiyom

İstanbul da doğubank var eminönü civarlarında ama gitemye üşeniyorum çok karışık neyse işim düştüğünde bakarım oraya.

punqermojo

Üye
arakdaşım sen en iyisi parmak izi tutmayan jelatin al ;) ekranın kirlenmez :)

eerdogan85

eerdogan85

Üye
ben o kadar para verdim invisible shield aldım ön arka yan üst hertarafını kapladım fakat. yandaki koruyucuların kenarları toz tutuyordu daha aradan 2 - 3 saat geçmeden söktüm. neyse herşey gayet güzeldi.ayrıca birde deri çekmeli kılıf aldım, ardından baktım ekranda kararmalar olmaya başladı. sanırım kılıfın içerisine girip çıkarken kılıfın boyası oraya geçti. neyse öyle kullanıyordum yinede, elimden düşürdüm telefonu arka kapağın köşesi çarptı yere silikon yırtıldı kapağın köşeside çizildi öylelikle arka koruma silikonuda sökmek zorunda kaldım. baktım ekran kara kara hiç hoş olmuyor. onuda söktüm . kısacası pisipisine gitti o kadar para :) . bu arada arka kapaktaki silikonu sökerkende kapağın renginide söktü gitti şimdi soluk mat bi şekilde duruyor. bende yeni bitane sadece ön cam için silikon parmak izi tutmayan koruyucu aldım yapıştırdım gayet memnunum. diğer renk veren kılıfıda değiştirdim güzel ince bi deri kılıf aldım sorunsuz kullanıyorum.

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
ben o kadar para verdim invisible shield aldım ön arka yan üst hertarafını kapladım fakat. yandaki koruyucuların kenarları toz tutuyordu daha aradan 2 - 3 saat geçmeden söktüm. neyse herşey gayet güzeldi.ayrıca birde deri çekmeli kılıf aldım, ardından baktım ekranda kararmalar olmaya başladı. sanırım kılıfın içerisine girip çıkarken kılıfın boyası oraya geçti. neyse öyle kullanıyordum yinede, elimden düşürdüm telefonu arka kapağın köşesi çarptı yere silikon yırtıldı kapağın köşeside çizildi öylelikle arka koruma silikonuda sökmek zorunda kaldım. baktım ekran kara kara hiç hoş olmuyor. onuda söktüm . kısacası pisipisine gitti o kadar para :) . bu arada arka kapaktaki silikonu sökerkende kapağın renginide söktü gitti şimdi soluk mat bi şekilde duruyor. bende yeni bitane sadece ön cam için silikon parmak izi tutmayan koruyucu aldım yapıştırdım gayet memnunum. diğer renk veren kılıfıda değiştirdim güzel ince bi deri kılıf aldım sorunsuz kullanıyorum.

Parmak izi tutmayan koruyucu derken resim koyabilirmisiniz kılıfın resinide lütfen:bigstar::bigstar::bye2:

cabbar100

cabbar100

Üye
Al kardeş.

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Bu nerelerde satılır başka ben o sitelerden alışverişe alışkın değilim de.

punqermojo

Üye
arkadaşım telefoncularda satılır maliyetni bilmm ama işine çok yarar ;) forumda gördüm satış yerinde

belali_baldiz

belali_baldiz

Üye
ya ben silikon tercih ediyorum 3-4 kere düştü hiç birşey olmadı bence öyle alın

Üst Alt