5800 için hangi cfw yi önerirsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kralcan93

Üye
    Konu Sahibi
5800 için hangi cfw yi önerirsiniz ?
Meraba arkadaşlar . Ben 5800 için bir cfw arıyorum fakat kafam çok karıştı . Size danışmak istedim . Bana hangi cfw yi önerirsiniz ?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Buda sorumu T.C.K varken başka cfw yüklenirmi? :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ne tur cfw istiyorsun kardesim?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
sana demedim xd

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Bende sana demedim. Ortaya attım... :zzz:

kralcan93

Üye
    Konu Sahibi
[h=2]Majoris tin ev ekranı çok güzel. Kurdum ama bazı sorunlar var. Yani ev ekranı güzel olan içinde kullanışlı programlar olan sorun yaratmayacak hızlı bir cfw arıyorum dostlar. TCK iyimi ?[/h]

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hızlı istiyorsan T.C.K v2 Beta 2'yi indir ama özel sürüm olmasın. Bende yüklü şimdiye kadar tek bir kasma görmedim :oke:

kralcan93

Üye
    Konu Sahibi
Peki ev ekranı nasıl sence gösterişli ve güzel mi ?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
c6 nın ev ekranı var.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Çok gösterişli değil ama güzel. Bana göre tabi. Seni bilmem. Benim hoşuma gidiyor.

kralcan93

Üye
    Konu Sahibi
Jaf emülatör lemi yüklüyoruz onu yoksa başka bir program mı kullanıyoruz ? Biz sonradan başka bir ev ekranı kurabiliyomuyuz telefona bir bilgin varmı ?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
c6 portlarında ev ekranı yok.
Evet jaf ile yüklüyorsun.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
portta zaten ev ekranı diye bişey yok.
Widget var.

kralcan93

Üye
    Konu Sahibi
Öle bir ev ekranı görüntüsüne sahip olmam içinn hangi cfw yi kurmalıyım önerdiğin cfw varmı ?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:zzz:

kralcan93

Üye
    Konu Sahibi
bak anlatamadım evet bu önerdiğin cok güzel kesinlikle bunu kurcam ama bunu kurduktan sonra ev ekranını öle yapabilmem için ne gerekli nasıl yapabilirim bu konuda yardım edermisin

hakanLp07

hakanLp07

Üye
C6 fw si ve ofw olarak 2 ye ayrılıyor yazılımlar ofw dediğimiz yazılımlara bu tür ev ekranları ekleyebilirsin

kralcan93

Üye
    Konu Sahibi
peki o zaman şöyle diyeyim . Ev ekranını beğendiniz şık olan. ve hızlı olan ofw önerirmisiniz ? ofw lerde jaflamı yükleniyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt