5800 için cepte gitar çalma!!!

Sponsorlu Bağlantılar

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
5800 için cepte gitar çalma!!!
Evet arkadaşlar cepte gitar çalama yarayan program :) bir teşekkür yeterlidir 5800 olmadıgı için deneyemedim deneyen arkadaşlar yazabilirlermi?

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: crazylive, ziyaacat, serkanoloji ve 13 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

Aksi

Aksi

Üye
saolasın

^^Positive^^

Üye
teşekkürler....

Revengeful

Emekli Yönetici
eline sağlık

^^Positive^^

Üye
ekranda ki klavyeyi nasıl kaldıracağız:? suit ayarları yok:? ve resimde ki gibi değil uygulama:????

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
ekranda ki klavyeyi nasıl kaldıracağız:? suit ayarları yok:? ve resimde ki gibi değil uygulama:????

ben başkabir forumdn aldıım için konuda bu önizleme yer alıyordu.benim pro hakkında bilgim yok 5800 olsaydı deneyip koyardım ;) önizleme alıp bana gönderirmisin?

erkut121

Üye
deneyelim:)

madalimert

madalimert

Üye

--------------- Ekleme ---------------

ben başkabir forumdn aldıım için konuda bu önizleme yer alıyordu.benim pro hakkında bilgim yok 5800 olsaydı deneyip koyardım ;) önizleme alıp bana gönderirmisin?

buyrun resim.fakat bu flash uygulama olduğundan suit ayarları yok.ne yapcaz o konuda.aslında bende 3 tane gitar var ama amaç telden kullanmak :D

alicagin

alicagin

Üye
teşekkürler

redrum85

Üye
walla helal olsun teşekkür yazmaktan deneyip sonucunu yazmayı unutmuşsunuz :)

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi

buyrun resim.fakat bu flash uygulama olduğundan suit ayarları yok.ne yapcaz o konuda.aslında bende 3 tane gitar var ama amaç telden kullanmak :D

teiekkür ettm dostum diger önizlemeye dikkatli baktım iphonein önizlemesi :D
k.bkma bunları ekledim teşekkürler

walla helal olsun teşekkür yazmaktan deneyip sonucunu yazmayı unutmuşsunuz :)
evet ama bir arkadaş önizlemeleri verdi o dier önilme iphoneye aitti hatırlatıyım :)

hackchen

hackchen

Üye
iphoneda bi gitar uygulaması var onun gibi bi gitar lazım bulabilirmisiniz googledan aratın iphone gitar diye resimlrine bakın anlarsınız dediğimi

OğuzcanAbi

Üye
saolasın

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Siz sagolun arkadaşlar

SilentOne

SilentOne

Üye
hakkaden bununsuit ayarı yok muu ?* bu arada ellerin dert gormesin süper bi uygulama bunun bağlam tarzı olanı varmıdır acaba bn gitar calmayı bilmiyomda xDxD

SirLacrymosa

SirLacrymosa

Üye
elinize sağlık , ama tavsiye etmem çok uyuz etti beni :) bi tane piyano indirmiştim burdan o süper hızlıda gitarlar hep ağır aksak oluo senkronizasyon bozulunca çalınmıor :p

nuremin

nuremin

Üye
teşekkürler

Üst Alt