5800 Hiçbir Fw-Cfw yüklenmiyor Tel Kapalı Kaldı :d:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ea55trwof

ea55trwof

Üye
    Konu Sahibi
5800 Hiçbir Fw-Cfw yüklenmiyor Tel Kapalı Kaldı :d:
Arkadaşlar telefona en son cfw yüklediğim cfw den sonra orjinaline döneyim dedim.Orjinal fw navifirmden indirip herşeyi ayarladım fakat flash atarken pooling phone esnasında telefon ard arda reset attı.Daha önce de karşılaştığım bi hata olduğu için paniklemedim ve en son yüklü olan cfw ye tekrar döneyim dedim.Eski cfw yi yüklerken de pooling phone esnasında aynı hatayı verdi ve tel kapandı.Şu an 3-4 tane daha cfw denedim fakat aynı hatayı alıyorum.Yani telefona şu an hiçbir fw-cfw yüklenmiyor.Yardım edebilecek herkesi bekliyorum.

----------Eklendi @ 21:12:16 ---------- Yazıldı @ 20:08:01 ----------

Arkadaşlar 11 gösterim sıfır cevap sağolun yani aranızda bir kişi bile yokmu yardım edebilecek?

alpharry

alpharry

Üye
dostum aynı dertten muzdaripm pooling phone de kaldı servise götürdüm istanbula göndeririz dediler daha önce 25 günde gelmişti göndermek istemiyorum bi çare bulursan bna da söle kardeş

ea55trwof

ea55trwof

Üye
    Konu Sahibi
telefonun versiyonu v52.0.007 idi yüklediğim cfw lerden birtanesinin versiyonu v52.0.101 miş e haliyle böyle olunca v52.0.007 ye dönüş mümkün olmuyor sen .007 li bir cfw atmaya çalışınca telefon hata veriyor pooling phone de ard arda restart atıyor.
Navifirmden 5800 v52.0.101 buldum yükledim türkçe desteği yok.İngilizce var.Telefonu kurtarmanın tek yolu şimdilik buydu eğer telefonu düzeltmek istiyosan bunu yükle.Daha gelişmiş yöntemleri var istersen anlatırım.

alpharry

alpharry

Üye
ben cfw de yükleyemedim orda hata verdi zaten pooling phone hatasını benim işletim sistemi windows 7 64 bit ondan dolayı olmuş olabilir mi ? zaten programlar hep hata verdi jaf box driver hatası verdi.phoenix instal nokia dongle diyor programı açmıyor.dün xp de denedim tüm programlar onda sorunsuz çalıştı ama bu sefer telefonu pc ye tanıtamadım donanım yüklenirken hata oldu uyarısı veriyor sanırım telefonu tanıtabilirsem tekrar yükleyip sorunu çözebilirim ?

SilentOne

SilentOne

Üye
nedense bunların hiç biri bnde olmadı neden derseniz saqlam cfw yapımcıların cfwsini kullandım ve yüklediqim sürüme dikkat ettim yoksa bnim de başıma bunlar geldi ve her daim laptopla flash atarım elektirkler gitse bile flasha bişi olmuyor :D

ea55trwof

ea55trwof

Üye
    Konu Sahibi
nedense bunların hiç biri bnde olmadı neden derseniz saqlam cfw yapımcıların cfwsini kullandım ve yüklediqim sürüme dikkat ettim yoksa bnim de başıma bunlar geldi ve her daim laptopla flash atarım elektirkler gitse bile flasha bişi olmuyor :D

Bende zaten laptop kullanıyorum fakat laptop'unu pil+priz ile kullanıyorsan pilini öldürüyorsun demektir.Bende güç kaynağı var o açıdan rahatım :ehe
Şunu da ekleyeyim evet cfw yüklerken yaptığım en büyük hata versiyonuna bakmadan v52...101 yüklemem oldu.

LoST_SoUL666

LoST_SoUL666

Üye
aynı sorun şuan bende de var sadece son yüklediğim cfw'yi kabul ediyor,yapabilrsen bana da sölersen sevinirm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt