1xhusnux1
Üye
5800 Hafıza Kartını BiçimLendirdim Boyut Düştü Bi bakarmısınız ?
Geçen gün komşu geldi kendi hafıza kartını getirdi şuna bi bakalım içinde neler var dedi tamam dedim telefon açıktı kendi hafıza kartımı çıkardım sonra onunkini taktım 2-3 müzik felan vardı o zamana kadar sorun yoktu sonra onun hafıza kartını çıkarıp kendi hafıza kartımı taktım ki bi baktım hafıza kartı bozulmuştur dedi 1-2 gün soruna çare aradım bulamadım sonra baktım olmucak biçimlendirdim 8gb hafıza vardı biçimlendirdikden sonra bi baktım 31mb oldu hafıza kartı ne iş anlamadım :S ha bide şöle bi durum var bu durumdan sonra bide resim çekeyim dedim çektim sonra resme bakmaya çalıştım kırık resim simgesi geliyor yani resimde açılmıyor anlamadım gitti yarımcı olacak var mı ??
not : ilk biçimlendirmeyi şöyle yaptım tel. bilgisayara usb kablosu ile bağladım sonra E: sağ tıklayıp biçimlendirdim . sonra 1-2 kezde telefondan biçimlendirdim .
Konuyu takip ediyorum beyler unutmuştur salla cvp yazmayalım felan demeyin !
not : ilk biçimlendirmeyi şöyle yaptım tel. bilgisayara usb kablosu ile bağladım sonra E: sağ tıklayıp biçimlendirdim . sonra 1-2 kezde telefondan biçimlendirdim .
Konuyu takip ediyorum beyler unutmuştur salla cvp yazmayalım felan demeyin !