5800 güncelleme yok diyip duruyor

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5800 güncelleme yok diyip duruyor
arkadaşlar benim 5800 xm var. versiyon 30.1 yeni güncellemeler çıktığını öğrendim int.ten. *#0000# yapıyorum ama güncelleme bulunamadı diyor nokia dan update programını kurduğumda işletim sistemi win 7 olduğu için desteklenmiyor diyor . Telefonu nasıl güncelleyebilirim???:bilmm

petrucci82

petrucci82

Üye
5800 5530 n97 fun clup var sitede orda 9. mesaj ı aç nadir dostum herşeyi güzel güzel anlatmış..iki adım sadece çok basit

--------------- Ekleme ---------------

ha msj ın sonunu görmedim..önce windows 7 güncellemesini yap nokia updater in...

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekküler

ayrilik

ayrilik

Üye
*#0000# yaptıktan sonra, seçeneklerden sunucu profiline girerek ayarları aşağıdaki gibi ayarla ve tekrar dene.

Sunucu ismi: Nokia
Sunucu kimliği: Nokia
Sunucu şifresi: firmupservpass
Erişim noktası: [Kullandığınız Wi-fi]
Ana makine adresi:
Bağlantı noktası: 443
Kullanıcı ismi: nokiams
Şifre: nokiamspass
Yapılandırmaya izin ver: Evet

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
*#0000# yaptıktan sonra, seçeneklerden sunucu profiline girerek ayarları aşağıdaki gibi ayarla ve tekrar dene.

Sunucu ismi: Nokia
Sunucu kimliği: Nokia
Sunucu kodu: firmupservpass
Erişim noktası: [Kullandığınız Wi-fi]
Ana makine adresi:
Bağlantı noktası: 443
Kullanıcı ismi: nokiams
Şifre: nokiamspass
Yapılandırmaya izin ver: Evet

Ayarları dediğin gibi yapıyorum ama çıkarken "Bazı ayarlar zorunludur ve tanımlanmalıdır.Sunucu profili kaydedilmedi.Yine de çıkılsın mı? " diyor

ayrilik

ayrilik

Üye
Ayarları dediğin gibi yapıyorum ama çıkarken "Bazı ayarlar zorunludur ve tanımlanmalıdır.Sunucu profili kaydedilmedi.Yine de çıkılsın mı? " diyor

Kırmızı işaretli yerleri doldurduğuna emin ol.

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
doldurdum ama hep aynı şeyi diyor :(

Progressivity

Progressivity

Üye
fota güncellemesi tam bir güncelleştirme değildir zaten telefon üzerinden yama indirir ancak esas güncelleme yaklaşık 137mb boyutunda ve pc den yapılması gerekiyor o yüzden uğraşmayın boşuna telefondan yapıcam die ayrıca NSU yu vista yada xp uyumluluk modunda çalıştırarak kur pc ye o zaman çalışır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Fota dan boşuna uğraşıyorsunuz o tam güncelleme değildir Mümin'in dediği Nsu dan güncelleme yapmalısınız..

ayrilik

ayrilik

Üye
[bAynı ayarları yaptım bi hata ile karşılaşmadım. Tekrar bir gözden geçir lütfen.[/b]

kemal93

Üye
bu guncelemelerde telefonda nasıl bi deyişiklilik oluyo acaba bi bilgisi olan varmıı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bizim gördüğümüz görsel ve göremediğimiz bir sürü değişiklik oluyor..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım ilk önce işletim sistemine göre güncelleme nokia programını sonra fun club ilk sayfa 9.mesajdaki şekildeki işlemleri yap telefondan yaptığın güncellemeler işe yaramaz..

kea_

kea_

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım edin 5800 v40 mavi var bende. Bugün mesaj geldi nokiadan yeni sürüm v 50 var diye giriyorum uygulamalar>yazıım güncellemeye buluyor 12mblık bir güncelleme ama güncellemeyi yükle diyince bağlantı seçtiriyor ama birşey yapmıyor.*#000# ile giriyorum sunucu yanıt vermiyor diyor. nss(nokia software uptader) ile 150 mblık bi güncellemeye başlıyor pc'den ama onuda tam ortada bitiriyor. Ne yapmalıyım lütfen yardımce olun kafayı yemek üzereyim...

fareas

Üye
arkadaşlar nsu telefonu bulmuyo kabloda problem yok arıyo tekrar dene diyo yardım edermisiniz

rocknroll94

rocknroll94

Üye
Bence Software Updater ile güncelle.Bende V.40 çıktığını öğrendiğim zaman güncellemek istedim ama güncelleme yok diyordu.yaklaşık 2-3 gün sonra tekrar baktım V40 ı gördü ve yükledim.Biraz beklemeni öneririm.Şİmdi v50 çıkmış onu bekliyorum.

msndeyim

msndeyim

Üye
Arkadaşım kesin çözümü sana söyleyeyim. hiç uğraşma pc üzerinden ya da wi-fi üzerinden güncelleme yapmayı, garanti ve kesin yolu şu: öncelikle 1. erişim noktasına kullandığın şebekeyi ata sonrası basit x+0000+ güncelleme olup olmadığını denetle de ve şebeke üzerinden telefonunu güncelle. kesin çözümdür. :))

aloneeagle123

Üye
ben dediklerini yaptım yine de hiçbir güncelleme yok diyor

--------------- Ekleme ---------------

pcden de denedim kabloda sorun olmadığı halde cihz algılanmıyor acil yardm pls

blueman061453

blueman061453

Üye
arkadaşlar v51 çıkmış navifirm yazılımı ile buldum indirdim ama jaf yazılımı ile bir türlü yükleyemedim tele. bu yazılımları kullanırken Pc yazılı ve internette olmaması mı gerekiyor telin

Üst Alt