5800 güncelleme ve kulaklık sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
5800 güncelleme ve kulaklık sorunu?
arkadaşlar bi zahmet yardımcı olun lütfen benim tel.versiyonu 31.bağladım kabloyu NSU açtım yine 31. versiyonu buluyor yeni yazılımları bulmuyor.ayrıca 2 gün oldu tel.alalı bi kulaklığı deniyim dedim oda çalışmıyor soldan ses geliyor sağdan ses gelmiyor.bu tel.almakla hatamı yaptım acaba.lütfen yardımcı olun.teşekkür ederim cevaplarınız için.:ah

celibar

celibar

Üye
bence iyi yapmışsın fakat ayıplı mal çıkması iyi olmamış.eğer telefonu aldığın yere 30 gün içinde gidersen direk para iadesi, ayıpsız telefon veya ayıp oranında indirim gibi hakların.daha detaylı bilgi için linkteki 4. maddeyi oku.

frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
nasıl ayıplı mal alırkende sordum 2.parti ürünler dedi sorun çıkmaz dedi.zaten 1.parti ürünler kalmadı felan dediler

--------------- Ekleme ---------------

ayıplı mal olduğunu kulaklık sorunundanmı anlaşılıyor yarın gidicem aldığım yerede ona göre söyleyelim.

GANG BANG

GANG BANG

Üye
nasıl ayıplı mal alırkende sordum 2.parti ürünler dedi sorun çıkmaz dedi.zaten 1.parti ürünler kalmadı felan dediler

ayıplı mal olduğunu kulaklık sorunundanmı anlaşılıyor yarın gidicem aldığım yerede ona göre söyleyelim.

kulaklıkta sorun yok.kulaklığı girişin sonuna kadar iyice oturtun.ses düzgün bi şekilde gelicektir.

frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim parası tuzlu olunca korktum zorlamaya sağol :)süper oldu şimdi

konuyu silebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt