5800 güncelleme sorunu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 güncelleme sorunu!!!
dün denedim nokia software den ama bulamadı güncelleştirme neden acaba sürüm şu anda benim 30.0.011 ve şunuda sormak istiyorum güncellendikten sonra telefon dili türkçemi oluyo yoksa ingzcemi bunuda öğrenebilirmiyim? nokia sitesinde güncellenirmi die baktım ama güncellenmez die cıktı:S neden acaba.

aynen ben de bu sorunu yaşıyorum ve internette videoları açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ))

Konu Sahibi
yardım edicek kimse yokmu:S

aarkadaşlar kimse yardım edemez çünkü çözümü yok herkes aynı problemi yaşıyo ben dahil benim de 5800 ım war bende netten wideo izleyemiyorm şimdilik bi çözüm bulunamadı bulursam paylaşırım

--------------- Ekleme ---------------

bide söylemeyi unuttum 5800 ı en güncel versiyonu ile alanlarda netten wideo izleniyo eski versiyonlarda oluyo bu ben güncelledim telefonu yine olmadı bide telefonu güncelleyince dili değişmiyo korkma

Tavsiyem telefona guncelleme uygularken tamamen Ingilizce kullanmaniz.
Sonra degistirirsiniz Turkce'ye.

Yapilabilecekler;
1- Telefonu Ingilizce'ye alip daha sonra telefonu kapatip acin.
2- Bilgisayara Ovi Suite kurun, USB ile telefonunuzu baglayin.
3- Ovi uzerinden Update'i calistirin.
4- Updateler (varsa) yuklendikten sonra telefondan Uygulamalar, App. Update'e girin
5- Tum guncellemeleri secin, varsayilan degerler yerindedir. Ayrica video sorununu cozmek icin yapmaniz gereken Adobe Flash Lite 3.1'i yuklemeniz. Bu da App. Update yaparken yukleniyor.

Ayrica telefon dili hic bir update de degismez.

Video izleyemiyorum dediginiz problemi tam olarak acabilir misiniz?
Ne gibi bir sorun var?

arkadaslar okadar ugrastimki guncelleme yapmak icin tam 20 gun ama tuhaftirki tesadufen birgun tekrar denedim ve oldu sorunu bende cozemedim,ayrica adobe 3.1 degil 10.10 u da yuklesen youtube acilmiyor birtek vtap programi calisiyor ne tuhaf bir cihaz bende anlamadim,daha once operamini programinda calisiyordu simdi oda gitti,

dili ingilizceye alman hiçbirşeyi değiştirmez...

çok güzel saçmalamışsın

Konudaki tüm mesajları okumadım ama artık bi yere yazmam lazım içimdekileri. Kendini Nokia Club sanıp birşeyi beceremeyen yerlerde telefonunuzu sakın güncelletmeyin. Mavi renkli telefonuma Siyah güncelleme attılar. Tamam son sürüme geldi ama Siyah sistem oldu. Yaptırdığım yeri öğrenmek isteyenler özel mesaj atabilirler. Reklam yapmak istemiyorum yergi de olsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...