5800 güncelleme sonrasındaki gördügünüz değışikler ?

Sponsorlu Bağlantılar

ccyk21cc

Üye
numara çevirmeyi aç *#0000# yap çıkan bölümden seçeneklerden yazılım güncellemeyi seç sonra bağlantı noktası wlan veya kullandığın gprss seç tamamdır otomatiik güncellenecek

güncelleme tok diyorr

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

nalcam22

nalcam22

Üye
benim gördüğüm en büyük değişiklik telefonun dokunmatiğinin berbat bi hale gelmesi uf bidaha nokıamı asla

rambo_42

rambo_42

Üye
arkadaşlar ben *#0000# yapıp güncelle dediğim de sunucu yanıt vermiyor diyo neden olabilir bu lütfen yardım.

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
arkadaşlar 5800 dönemi nokia da bitti.Bence bu güncellemeden sonra bizim telefonlarla artık ilgilenmezler

criminal34

Üye
benim tel niye gormuyo bu güncelemeyi anlamadım agalar.

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
benimki süper hızlandı ben orjinal kulanıyorum radio hatası yok 500 kb hafıza vermişler wfi bağlantı hatası kaldırılmış ovi pc suit olmuş kabloyu bağlayınca ovi rehber kaldırılmış operaya benzer bir tarayıcı gelmiş yükleme hızlanmış tema sorunyarı olan yavaşlama birazdaha iyileştirilmiş batarya baya uzun gitmeye başladı 3gün sürüyor 4.5 gün olmuş batarya süresi müzik calar ses kalitesi ve seviyesi yükseldı yanı okadar pek fazla bişey yoktu ben videodaki gib wigetli bekliyordum ama buda iyi zaten satacam

rainman1907

Üye
Arkadaşlar flashlama nedir nasıl yapılır hackleme nedir bilmiyorum. Hi yapmadım. Son güncellemeyi çok rahat bir şekilde yaptım ve telefon ingilizce oldu. Bunu nasıl Türkçe yapabilirim. Teamviewer ile filan yapacak birisi varmı ?

asilrapci

Üye
telefonumda ciddi bir hız artışı var.sanırım işlemciye overclock çekmişler.ramide baya rahatlatmışar.web browser zaten harika opera gerek bile yok artık.ram konusuna gelince eskiden girdiğim bi sitede hafıza dolu uyarısı alırken şimdi rahatça gezebiliyorum..swipe to unlocka gelince oda gerekliydi bence.
Aslında nokianın böyle bir güncelleme yapmasına bile yetinmek lazımken çoğu kişiler beğenmemiş bile.sonuçta çok eskidi s60v5 hala destek görmesi bile mucize fakat siz telefonun donanımının kaldıramayacağı özellikleri isterseniz nokia ne yapsın ellerinden gelen bu ancak..

e yani cihazin donanımı bu kadar bunada sukur

Üst Alt